placeholder

Kategórie

Nastavenie Google Analytics 4

profile icon
BarboraBoba
(3)
offline

Prehľad

Cena80,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
50,00 €
50,00 €
30,00 €

Popis

GA som mala pod palcom najmä od prechodu na GA4 a školila som v tom celý tým markeťákov. Poznám ho teda do podrobnosti. Viem nastaviť triggery a konverzie do úrovne detailu, aká by pre vás dávala zmysel, prepojenie s FB pixelom, cookies, čokoľvek sa bude hodiť. Viem pre vás tiež prispôsobiť výpisy u špecifických webov, vytvoriť samoaktualizujúce sa grafické prehľady, ktoré pre vás má význam priebežne sledovať, poprípade ak by vám dávalo zmysel naučiť sa s týmto programom pracovať, vieme si k tomu zavolať a spoločne si prejsť funkcie.

 

Mám viac ako 5 ročné skúsenosti okolo tvorby webových stránok. Bola som pri vývoji viac než 100vky webových stránok v rámci troch rôznych firiem, kde som komunikovala s množstvom rôznych klientov a pomáhala doťahovať ich projekty do dokonalosti. Mám tiež široké skúsenosti s webovým a emailovým marketingom, UX, databázovými systémami klientely, analýzou dát, spravovaním webov, testovaním či jednoduchým programovaním.

Inštrukcie

Základný balíček nastavenia GA4:

  • Pošlem inštrukcie k prepojeniu GA4 (tag manager) s webom, ktoré pošlete svojmu programátorovi.
  • Po prepojení nastavím základé triggery a konverzie (max. 5) a ďalšie tag manager prepojenia, napríklad FB Pixel.
  • Po určitom čase overím, že trigery fungujú správne, nechajte mi prístup na ďalšie 2 týždne.
  •  

    Doplnkové služby:

  • Vytvorenie väčšieho množstva triggerov, a to najmä v prípade, ak vlastníte rozsiahly web, napríklad eshop či viacstránkový web s množstvom preklikov.
  • Úprava výpisu GA4 podľa preferovaných informácií, tvorba 2 nových samoaktualizujúcich sa grafov pre špecifický prehľad správania užívateľov.
  • Vysvetlenie základných funkcií - hodinové školenie. Pomerne stručné vysvetlenie práce v Tag managerovi a orientácie v GA4.
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Zdravím, som Boba! Pracujem na živnosť ako webová špecialistka a občas dostanem nápady, ako si prácu spestriť, doučujem, tvorím, privyrábam si na cestách všetkým tým, čo viem a čo ma baví. Aktuálne som na čas naspäť v Bratislave! Väčšinou sa viem časovo prispôsobiť, prichádzajú teda v úvahu aj zákazky na poslednú chvíľu.

    aktívne objednávky 0
    krajina Česko
    jazyk Slovenský
    registrácia 14. 12. 2023
    hodnotenie 66.67%
    predaj 0