placeholder

Kategórie

Výklad tarotových kariet

profile icon
BarboraBoba
(3)
offline

Prehľad

Cena9,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Karty mi robia spoločnosť už dlhé roky pri rozhodovaní, na inšpiráciu a hlbšie pochopenie súvislostí vo vlastnom živote. Postupne som začala vykladať karty aj známym a popri cestovaní, čo sa nakoniec ukázalo ako rovnako prínosné pre iných, ako som to pocítila sama.

 

Verím, že nič v živote sa nedeje bez dôvodu, a teda všetky životné situácie, stretnutia či jednoduché karty k nám neprišli náhodou. A keď človeku začnú dochádzať nápady, hľadá nový pohľad na vec, nakopnutie či INŠPIRÁCIU, karty môžu byť úžasným pomocníkom. Vedia vám vedia naznačiť, k čomu budú viesť určité rozhodnutia, ujasnenie aktuálnej situácie, ako ju ovplyvniť, môžu ponúknuť vysvetlenie, odporúčania, možnosti... Avšak rozhodnutia samotné musíte urobiť sami za seba, a na to je vždy úplne najlepšia vaša vlastná intuícia. NIKDY neočakávajte, že vám karty dajú jasnú odpoveď na to, čo máte robiť alebo čo sa v budúcnosti stane. Na karty nesádzajte a nedávajte na nich zodpovednosť za vlastné šťastie.

Inštrukcie

Pri výklade vyžívam klasický Rider Tarot. Mám však vlastný spôsob výkladu, nepotvrdilo sa mi nasledovanie žiadnych postupov tak, ako nasledovanie vlastnej intuície. Niekedy na otázku padne celá štruktúra kariet, inokedy je možné odpoveď vystihnúť jedinou kartou, určite vám však výklad napíšem rozsiahlo a tak, aby ste z neho mali čo najviac.

 

Na analýzu kariet potrebujem dlhší čas, preto uprednostňujem komunikáciu výhradne cez správy. Zamerajte sa na jednu, maximálne dve témy a vysvetlite mi, čo vás zaujíma, otázkami či krátkym zhrnutím situácie. Pošlite mi ich spolu s vlastnou fotografiou tváre, nech sa na vás viem naladiť.

 

Po analýze vo vlastnom čase (do 5 dní), Vám pošlem fotografiu vyložených kariet spolu s písomným výkladom (približne 1 normostrana), aby ste sa k výkladu mohli kedykoľvek vrátiť.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Zdravím, som Boba! Pracujem na živnosť ako webová špecialistka a občas dostanem nápady, ako si prácu spestriť, doučujem, tvorím, privyrábam si na cestách všetkým tým, čo viem a čo ma baví. Aktuálne som na čas naspäť v Bratislave! Väčšinou sa viem časovo prispôsobiť, prichádzajú teda v úvahu aj zákazky na poslednú chvíľu.

aktívne objednávky 0
krajina Česko
jazyk Slovenský
registrácia 14. 12. 2023
hodnotenie 66.67%
predaj 0