placeholder

Kategórie

Analýza vášho webu

profile icon
BarboraBoba
(3)
offline

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
40,00 €
40,00 €
60,00 €
40,00 €

Popis

Mám viac ako 7 ročné skúsenosti okolo tvorby webových stránok. Bola som pri vývoji viac než 100vky webových stránok v rámci troch rôznych firiem, kde som komunikovala s množstvom rôznych klientov a pomáhala doťahovať ich projekty do dokonalosti. Moje skúsenosti zahŕňajú najmä prácu projektovej manažérky, weby teda viem zhodnotiť od A po Z, pretože som dlhodobo robila ich kompletné plány vývoja, komunikovala so všetkými stranami a chopila sa často hneď viacerých funkcií v rámci vývoja.

 

V balíčku 30 eur je rýchle zhodnotenie webu okom profesionála. Jedná sa o prejdenie webu, spísanie základného hodnotenia bez toho, aby som videla hlbšie do vašich čísel, konkurencie a nepodarí sa mi ani odchytiť všetky errory. Skôr je to len informácia pre vás, či je web na pohľad v poriadku.

Inštrukcie

Môžete si však prirátať balíčky naviac, kde sa lepšie pozriem na konkrétne oblasti webu:

  • Analýza konkurencie - z konkurencie je možné sa veľa naučiť či napraviť ich nedostatky.
  • Ručné testovanie webu – programátorovi a ani vám ako bežnému používateľovi sa zväčša nepodarí odchytiť všetky chyby, záseky, rozbitý design atď. Tie môžu nielen odradiť zákazníka, ale sú tiež negatívne vyhodnocované google vyhľadávaním.
  • Analýza návštevnosti a UX - na to potrebujem dáta z google analytics alebo čokoľvek používate. Z analýzy návštevnosti viem zistiť ďalšie problémy webu, kde vám odchádza návštevnosť a navrhnúť riešenie problémov. V rámci tejto časti urobím aj základné UX zhodnotenie webu.
  • Zhodnotenie komunikácie so zákazníkmi - zahŕňa emailový marketing, sociálne siete atď. Táto oblasť sa môže časovo výrazne líšiť, preto sa mi prosím predom ozvite, aby sme stanovili adekvátnu sumu.
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Zdravím, som Boba! Pracujem na živnosť ako webová špecialistka a občas dostanem nápady, ako si prácu spestriť, doučujem, tvorím, privyrábam si na cestách všetkým tým, čo viem a čo ma baví. Aktuálne som na čas naspäť v Bratislave! Väčšinou sa viem časovo prispôsobiť, prichádzajú teda v úvahu aj zákazky na poslednú chvíľu.

    aktívne objednávky 0
    krajina Česko
    jazyk Slovenský
    registrácia 14. 12. 2023
    hodnotenie 66.67%
    predaj 0