placeholder

Kategórie

Ja spravím preklad eshopu a webstránky do maďarčiny a zákaznícku podporu

profile icon
RasparKapak
placeholder
placeholder
(98)
offline
placeholder

Prehľad

Cena8,90 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Preklad popisov produktov, SEO a statických textov, VOP, GDPR, príspevkov pre Facebook a Instagram, blogových článkov. Preklady a úpravy textov aj priamo vo Vašom admine. Kratšie preklady aj expresne. Vyhľadávanie rôznych informácií na internete v maďarskom jazyku.

Zákaznícka podpora v maďarčine: ústna a písomná komunikácia. Riešenie problémov a sťažností. Správa objednávok.

Zručnosti: MS Office, Daktela, Asana, Retino, CloudTalk, Smartsupp, Shoptet.

Som flexibilná.

Som vyštudovaná prekladateľka a tlmočníčka, ukončila som magisterské štúdium v odbore prekladateľstvo-tlmočníctvo nemecký a maďarský jazyk a kultúra na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Prekladám z/do maďarčiny a nemčiny, prípadne aj z češtiny. Pracujem na živnosť, ako externá prekladateľka. Mám viac ako 6 ročnú prax.

Maďarský jazyk je môj materinský, žijem na Slovensku, pri maďarskej hranici. 

Cena prekladu od 8,90€/normostrana.

Teším sa na spoluprácu!

Inštrukcie

Pošlite mi texty z Vašej webovej stránky alebo jej URL adresu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku pre jej preklad.

Pred prijatím objednávky potrebujem text k nahliadnutiu.

Ďakujem.


 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som vyštudovaná prekladateľka a tlmočníčka, ukončila som magisterské štúdium v odbore prekladateľstvo-tlmočníctvo nemecký a maďarský jazyk a kultúra na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Prekladám z/do maďarčiny a nemčiny, prípadne aj z češtiny. Aktívne sa zaoberám prekladom: od roku 2018 pracujem na živnosť, ako externá prekladateľka. Mám viac ako 6 ročnú prax. Maďarský jazyk je môj materinský, žijem na Slovensku, pri maďarskej hranici.  Som flexibilná, spoľahlivá, rýchlo sa prispôsobujem. Preklad popisov produktov, SEO a statických textov, VOP, GDPR, príspevkov pre Facebook a Instagram, blogových článkov. Preklady a úpravy textov aj priamo vo Vašom admine. Kratšie preklady aj expresne. Vyhľadávanie rôznych informácií na internete v maďarskom a nemeckom jazyku. Zákaznícka podpora v maďarčine a nemčine: ústna a písomná komunikácia. Riešenie problémov a sťažností. Správa objednávok. Preklad bežných textov, lekárskych správ. Pomoc pri vyplnení úradných tlačív v nemčine, vybavovanie úradných záležitostí v nemčine (telefón, e-mail). Zručnosti: MS Office, Daktela, Asana, Retino, CloudTalk, Smartsupp, Shoptet. Pred prijatím objednávky potrebujem text k nahliadnutiu. Cena prekladu je orientačná, závisí to od náročnosti textu. Po nahliadnutí textu Vám pošlem ponuku na mieru. Som hrdá na to, že som na tejto stránke dosiahla level “PRO”. Neváhajte ma kontaktovať, teším sa na spoluprácu! Viktória

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 5. 2015
hodnotenie 100.00%
predaj 0