placeholder

Kategórie

Presmerujte na mňa Váš pracovný telefón a emailovú schránku

profile icon
marta.kluchova
(13)
offline

Prehľad

Cena7,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
100,00 €
180,00 €
100,00 €

Popis

Budem za Vás dvíhať telefón a triediť emaily. Nerelevantné emaily pošlem rovno do spamu a ponechám iba tie, ktoré Vám zarábajú peniaze. Presmerujte na mňa svoj pracovný telefón a ja za Vás budem vybavovať telefonáty, prijímať objednávky a ponuky na spoluprácu, prípadne po zaškolení odpovedať na otázky Vašich klientov. Vy tým získate čas, ktorý budete môcť s kľudom venovať Vašej profesii, rodine, či zábave. 

Cena je 7 eur za hodinu.

1 mesiac - 20 hodín / 100 eur, 

1 mesiac - 40 hodín / 180 eur. 

 

ČO EŠTE PRE VÁS VIEM UROBIŤ?

Vytvorím web-stránku na Wordpresse.

Prepíšem hovorené slovo. Stačí, keď mi text nadiktujete, alebo pošlete záznam a ja už Vám ho prepíšem, upravím a nazdieľam, kam treba.

Smartemailing: Upravím predpripravené emaily, prípadne napíšem nové, rozpošlem na databázu.

Skontrolujem úhradu faktúr vo vašom fakturačnom systéme, obvolám klientov, ktorí zabudli zaplatiť. 

Postarám sa o Váš kalendár, dohodnem a zaznačím schôdzky, pripomeniem termíny.

Moderácia komentárov na soc.sieťach.

Inštrukcie

Pred objednávkou mi napíšte správu, v ktorej mi stručne predstavíte, Vašu firmu a produkty a tiež činnosti, ktoré odo mňa potrebujete a následne sa dohodneme na ďalších krokoch.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Keďže som na rodičovskej dovolenke, veľa času trávim na sociálnych sieťach a spravujem niekoľko facebookových stránok a skupín. Mám vlastný web a píšem články a ebooky. Ak ste podnikateľ, politik, známa osobnosť ... a nemáte čas sa venovať zviditeľneniu svojej práce na sociálnych sieťach, prípadne potrebujete vytvoriť, či aktualizovať web, eshop, potrebujete niekoho, kto by za vás vybavoval telefonáty, emaily, zákaznícku podporu, či potrebujete osobnú asistentku, ktorá by sa starala o váš kalendár a termíny v diári, rada vám so všetkým pomôžem. Taktiež prekladám texty z češtiny do slovenčiny a prepisujem hovorené slovo do písaného textu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 9. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 0