Ja spravím prevádzkový poriadok
Prehľad
Popis
V súlade so zákonom Vám vypracujem Prevádzkový poriadok akceptovaný (RÚVZ,RVPS) v rámci celej SR. Dokument je potrebný pri podnikaní v oblasti potravinárstva,reštauračných služieb, kozmetických salónov, kaderníctiev, pneuservisov a pod. Vyhnite sa pokute až do výšky 100.000 € !Inštrukcie
scan z OR/ŽL, nákres a popis prevádzky, záznam z obhliadky/kontroly z RÚVZHodnotenia
O predajcovi
Neplaťte kopec peňazí, keď nemusíte! Profesionál s 20 ročnou praxou (v SR a ČR) v komerčnej oblasti so zameraním na hygienu, bezpečnosť a kvalitu pokrmov/potravín. Pracujem kvalitnejšie a rýchlejšie ako mnohé slovenské a české firmy v tejto oblasti s cenami nižšími minimálne o 50 % ! Poslúžim Vám ako v teréne tak aj "za stolom" v oblasti vypracovania povinnej potravinovej dokumentácie (projekty HACCP, prevádzkové poriadky, sanitačné programy, hygienické smernice...), ktorá je "šitá" priamo na Vašu prevádzku. Mám mnohonásobné skúsenosti ako školiteľ a praktické skúsenosti v prieskume trhu/konkurencie (príprava, riadenie, výkon, reportovanie). Všetky tieto uvedené praktické skúsenosti a vedomosti mám potvrdené dosiahnutým (najvyšším) III. stupňom VŠ vzdelania (doktorát). Pomôžem Vám vyhnúť sa pokutám, ktoré sú až do výšky 5.000.000 eur ! Čo je pre Vás stres a záťaž - to je pre mňa radosť a zábava :)
Inzeráty od marek35
Ako otvoriť a zlegalizovať Vašu novú prevádzku
Na aké úrady nesmiete zabudnúť pri začatí činnosti, aké žiadosti, aké povolenia/potvrdenia, oznámenia je potrebné vybaviť?
Ako otvoriť a zlegalizovať Vašu novú prevádzku
Ja spravím podporu pri umiestnení výživového doplnku / potraviny na trh Slovenskej republiky
Pomôžem Vám umiestniť výrobky na trh v SR.
Komplexne pre Vás zabezpečim :
- vypracovanie oznamovacích povinností na UVZ SR
- overenie a posúdenie vypracovaných etikiet v súlade s legislatívou
- pomôžem pri riešení výsledkov štátnych kontrol na produkty, ktoré boli uvedené na trh (po dobu 1 roka od objednania služby)
Ja spravím podporu pri umiestnení výživového doplnku / potraviny na trh Slovenskej republiky
Ja spravím HACCP
Ja spravím HACCP
Ja spravím sanitačný program na Vašu prevádzku
Ja spravím sanitačný program na Vašu prevádzku
Otvorenie novej gastroprevádzky
Podrobná technicko-obchodno-legislatívna analýza pre spustenie novej gastroprevádzky (reštaurácie, bufety, bary, fast foody, bagetérie, grily, ambulantné predajne a pod.). Materiál bude spracovaný za účelom schválenia príslušným Regionálnym úradom verejného zdravotníctva (hygienou).
Obsah analýzy:
1. Prehľad legislatívy
2. Technické požiadavky pre novootvárané prevádzky
3. Povinnosti prevadzkovateľa a akým úradom je potrebné nahlasiť činnosť prevádzky.
4. Rozdiely medzi kamennou "prevádzkou" a dočasným stánkovým predajom
5. Rozdiely medzi prevádzkami z pohľadu sortimentu (fast food, pizza, grill,indoorovy stánok v obchodnom centre, stánok pred obchodným centrom - fast food s rozvozom)