Ja spravím HACCP
Prehľad
Popis
Vypracujem HACCP na skolsky bufet a prevadzku fast-foodoveho obcerstvenia za zvyhodnenych podmienok.Inštrukcie
podorys, vypis z OR SR/ZR SR, zoznam dodavatelov surovin, sortiment, postup prace a pod.Hodnotenia
O predajcovi
Neplaťte kopec peňazí, keď nemusíte! Profesionál s 20 ročnou praxou (v SR a ČR) v komerčnej oblasti so zameraním na hygienu, bezpečnosť a kvalitu pokrmov/potravín. Pracujem kvalitnejšie a rýchlejšie ako mnohé slovenské a české firmy v tejto oblasti s cenami nižšími minimálne o 50 % ! Poslúžim Vám ako v teréne tak aj "za stolom" v oblasti vypracovania povinnej potravinovej dokumentácie (projekty HACCP, prevádzkové poriadky, sanitačné programy, hygienické smernice...), ktorá je "šitá" priamo na Vašu prevádzku. Mám mnohonásobné skúsenosti ako školiteľ a praktické skúsenosti v prieskume trhu/konkurencie (príprava, riadenie, výkon, reportovanie). Všetky tieto uvedené praktické skúsenosti a vedomosti mám potvrdené dosiahnutým (najvyšším) III. stupňom VŠ vzdelania (doktorát). Pomôžem Vám vyhnúť sa pokutám, ktoré sú až do výšky 5.000.000 eur ! Čo je pre Vás stres a záťaž - to je pre mňa radosť a zábava :)
Inzeráty od marek35
Otvorenie novej gastroprevádzky
Podrobná technicko-obchodno-legislatívna analýza pre spustenie novej gastroprevádzky (reštaurácie, bufety, bary, fast foody, bagetérie, grily, ambulantné predajne a pod.). Materiál bude spracovaný za účelom schválenia príslušným Regionálnym úradom verejného zdravotníctva (hygienou).
Obsah analýzy:
1. Prehľad legislatívy
2. Technické požiadavky pre novootvárané prevádzky
3. Povinnosti prevadzkovateľa a akým úradom je potrebné nahlasiť činnosť prevádzky.
4. Rozdiely medzi kamennou "prevádzkou" a dočasným stánkovým predajom
5. Rozdiely medzi prevádzkami z pohľadu sortimentu (fast food, pizza, grill,indoorovy stánok v obchodnom centre, stánok pred obchodným centrom - fast food s rozvozom)
Otvorenie novej gastroprevádzky
Ako otvoriť a zlegalizovať Vašu novú prevádzku
Na aké úrady nesmiete zabudnúť pri začatí činnosti, aké žiadosti, aké povolenia/potvrdenia, oznámenia je potrebné vybaviť?
Ako otvoriť a zlegalizovať Vašu novú prevádzku
Vypracujem projekt HACCP na Vašu prevádzku
Vypracujem projekt HACCP na Vašu prevádzku
Ja spravím sanitačný program na Vašu prevádzku
Ja spravím sanitačný program na Vašu prevádzku
Ja spravím podporu pri umiestnení výživového doplnku / potraviny na trh Slovenskej republiky
Pomôžem Vám umiestniť výrobky na trh v SR.
Komplexne pre Vás zabezpečim :
- vypracovanie oznamovacích povinností na UVZ SR
- overenie a posúdenie vypracovaných etikiet v súlade s legislatívou
- pomôžem pri riešení výsledkov štátnych kontrol na produkty, ktoré boli uvedené na trh (po dobu 1 roka od objednania služby)