placeholder

Kategórie

Efektívna správa FACEBOOKu

profile icon
LuckClick
placeholder
offline

Prehľad

Cena150,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Správa sociálnych sietí – Social Media Manager

Chcete, aby vaša značka na sociálnych sieťach zažiarila? Nechajte to na mňa! Som váš tajný zbraňový expert na online prítomnosť – Social Media Manager, pripravená spraviť z vašich sociálnych sietí to najžiarivejšie miesto na internete!

Čo pre vás spravím:

  • Obsah, ktorý má šťavu: Originálne príspevky, pútavé grafiky a videá, ktoré vašu značku odlíšia od konkurencie.
  • Stratégia na mieru: Zabudnite na nudné šablóny, pripravím plán, ktorý sa dokonale trafí do vkusu vašej cieľovej skupiny.
  • Aktívna komunikácia: Postarám sa o každého fanúšika a vytvorím komunitu, ktorá bude žiť vašou značkou.
  • Prehľadné reporty: Vždy budete vedieť, ako sa darí vašim sociálnym sieťam a čo ešte môžeme zlepšiť.
  • Inštrukcie

    Pred objednaním služby ma kontaktuje správou. Každý klient si vyžaduje osobitný prístup. 

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Moje meno je Lenka a som špecialistka na správu sociálnych sietí, tvorbu obsahu (UGC), grafický dizajn a branding. S viac ako 2-ročnými skúsenosťami a certifikovaným vzdelaním v týchto oblastiach sa zameriavam na to, aby som klientom poskytovala služby, ktoré skutočne fungujú a prinášajú výsledky. Ponúkam kompletné grafické riešenia – od tvorby loga, brandingu a vizualizácie celej značky až po návrhy reklám, plagátov a rôznych grafických tlačovín. Verím, že každý klient je jedinečný, a preto sa snažím nájsť personalizovaný prístup, ktorý zohľadňuje jeho potreby a ciele. Nepracujem len tabuľkovo – mojím cieľom je nájsť tie správne stratégie a riešenia, ktoré sú priamo šité na mieru. Som cieľavedomá a ambiciózna profesionálka, ktorá sa vie vcítiť do potrieb klienta a hľadať najlepšie možnosti, ako ich naplniť. Ak hľadáte niekoho, kto vám pomôže zvýšiť vašu online prítomnosť, vytvoriť pútavé vizuály a posilniť vašu značku, som tu pre vás! Teším sa na spoluprácu!

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 17. 7. 2024
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0