placeholder

Kategórie

ZAPAMäTATEĽNÉ LOGO a BRAND pre vašu značku

profile icon
LuckClick
placeholder
offline

Prehľad

Cena45,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
25,00 €
50,00 €
10,00 €
250,00 €
10,00 €

Popis

Potrebujete logo, ktoré skutočne vystihne vašu značku?

- Personalizovaný návrh loga od základu: Každé logo tvorím na mieru, aby presne odrážalo hodnoty a charakter vašej značky. 
 
- Ručne kreslené logo na prianie: Hľadáte niečo skutočne jedinečné? Môžete si vybrať možnosť ručne kresleného loga.

- Rozšírenie o celý branding: Okrem loga vám navrhnem aj kompletný vizuálny štýl vašej značky. Alebo potrebujete len konkrétne tlačoviny, ako vizitky či plagáty? Ponúkam vám komplexné grafické riešenia.

Ako to prebieha:

1. Analýza značky: pochopenie vašej predstavy a cieľov.

2. Predstavenie návrhov: vytvorím a predstavím vám 2 jedinečné návrhy loga.

3. Úpravy podľa vašich predstáv: V cene máte zahrnutú jednu menšiu korektúru. 

Inštrukcie

Zaujalo vás to? 

Pred objednaním služby ma prosím kontaktujte správou. Každá požiadavka je individuálna a ja sa teším, že vám pomôžem vytvoriť logo, ktoré bude presne podľa vašich predstáv.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Moje meno je Lenka a som špecialistka na správu sociálnych sietí, tvorbu obsahu (UGC), grafický dizajn a branding. S viac ako 2-ročnými skúsenosťami a certifikovaným vzdelaním v týchto oblastiach sa zameriavam na to, aby som klientom poskytovala služby, ktoré skutočne fungujú a prinášajú výsledky. Ponúkam kompletné grafické riešenia – od tvorby loga, brandingu a vizualizácie celej značky až po návrhy reklám, plagátov a rôznych grafických tlačovín. Verím, že každý klient je jedinečný, a preto sa snažím nájsť personalizovaný prístup, ktorý zohľadňuje jeho potreby a ciele. Nepracujem len tabuľkovo – mojím cieľom je nájsť tie správne stratégie a riešenia, ktoré sú priamo šité na mieru. Som cieľavedomá a ambiciózna profesionálka, ktorá sa vie vcítiť do potrieb klienta a hľadať najlepšie možnosti, ako ich naplniť. Ak hľadáte niekoho, kto vám pomôže zvýšiť vašu online prítomnosť, vytvoriť pútavé vizuály a posilniť vašu značku, som tu pre vás! Teším sa na spoluprácu!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 17. 7. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0