placeholder

Kategórie

Napíšem MOTIVAČNÝ LIST v AJ

profile icon
laufova
placeholder
(78)
offline

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Chcete vyniknúť medzi uchádzačmi o Váš vysnívaný job, stáž, prax? Vyžaduje táto pozícia motivačný list, ale neviete, ako by mal vyzerať? Pri každej pracovnej ponuke a firme treba zvoliť individuálny prístup, zvážiť, čo v uchádzačovi hľadajú a čo najviac sa svojim motivačným listom priblížiť k ideálu.Vypracujem pre Vás motivačný list v anglickom jazyku na mieru, presne podľa Vašich potrieb a požiadaviek. Postarám sa o to, aby  zaujal personalistov, pretože aj práve prostredníctvom motivačného listu dokážete vyniknúť. V prípade potreby viem k motivačnému listu vytvoriť aj  životopis, tak, aby s motivačným listom korešpondoval, prípadne upravím Váš už existujúci životopis špeciálne pre túto pracovnú pozíciu. 

Inštrukcie

Pred zadaním objednávky ma prosím kontaktujte správou.Od Vás budem potrebovať popis danej pozície, firmy a Váš životopis.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(5)
user
autovia
Som veľmi spokojná, rýchle dodanie a veľká pomoc pri zostavovaní motivačného listu. Odporúčam.
user
S40070350
som spokojný
user
Timea81
som spokojná
user
Timea81
som spokojný
user
Miriam10
Som veľmi spokojná

O predajcovi

Ultra rýchle preklady, korektúra textu, práce z angličtiny aj slovenčiny. Dlhodobo žijem v zahraničí, disponujem maturitou a medzinárodnou skúškou na úrovni C1 podľa Common European Framework of Reference for Languages.

aktívne objednávky 0
krajina Spojené kráľovstvo
jazyk Slovenský
registrácia 14. 3. 2020
hodnotenie 98.72%
predaj 5