placeholder

Kategórie

Kreatívne texty na akúkoľvek tému – spoľahlivá pomoc s písaním a korektúrou

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Hľadáte kvalitné a pútavé texty, ktoré oslovia vašich čitateľov? Špecializujem sa na písanie blogov, článkov, popiskov na sociálne siete a ďalšie typy textov na rôzne témy, ako sú lifestyle, móda, šport, varenie, umenie, záhradkárstvo, či financie. Mojou vášňou je práca so slovami – viem ich použiť kreatívne a efektívne, aby vaše posolstvo malo čo najväčší dopad. Cena za článok na 1NS (1800 znakov) je 10€.

Okrem tvorby textov ponúkam aj profesionálnu korektúru a úpravu gramatiky, štylistiky a obsahu. Každý text prejde precíznou kontrolou, aby bol nielen bezchybný, ale aj pútavý a zrozumiteľný. Výsledná cena závisí od rozsahu textu, ale aj tu platí, že ak má text 1800 slov, cena je 10€.

Zaručujem vám rýchle dodanie a vysokú kvalitu každej objednávky, bez ohľadu na jej rozsah. Mám skúsenosti s rôznymi typmi obsahu a vždy dbám na to, aby bol text prispôsobený vašim potrebám a cieľovému publiku. 

Inštrukcie

  • Pošlite mi krátky popis témy, na ktorú potrebujete text.
  • Uveďte požiadavky na rozsah a štýl písania.
  • Ak potrebujete úpravu gramatiky alebo korektúru existujúceho textu, priložte ho k vašej správe.
  • Nezabudnite spomenúť akékoľvek špecifické informácie, ktoré by mali byť zahrnuté.
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahoj! Volám sa Adriana a slová sú mojím svetom. Od malička ma fascinovali príbehy, ktoré sa ukrývajú medzi riadkami kníh, a dnes sa práca s textom stala mojou vášňou. Písanie a úprava textov sú pre mňa nielen prácou, ale aj zábavou, pri ktorej sa cítim ako ryba vo vode. Či už potrebujete kreatívny blog o najnovších trendoch v móde, inšpiratívny článok o zdravom životnom štýle, alebo precízne popisky na sociálne siete o finančných či ekologických témach, som tu pre vás. S radosťou sa ponorím do rôznych tém – od umenia, športu, varenia až po záhradkárstvo a všetko medzi tým. Okrem písania sa venujem aj úprave a korektúre textov, takže gramatika a štylistika sú u mňa v bezpečných rukách. Každý text, ktorý prejde mojimi rukami, bude čitateľsky príjemný, pútavý a bezchybný. Nezáleží na tom, či ide o dlhý blog, alebo krátky reklamný text – každý detail je dôležitý! Rada vám pomôžem premeniť vaše myšlienky na skvelé texty, ktoré zaujmú a pritiahnu pozornosť. Teším sa na našu spoluprácu!

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 30. 9. 2024
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0