placeholder

Kategórie

Profesionálne popisy produktov pre váš e-shop

Prehľad

Cena8,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1

Popis

Chcete, aby váš e-shop vynikol a prilákal viac zákazníkov? Som Adriana a špecializujem sa na písanie presvedčivých a pútavých popisov produktov, ktoré pomôžu zvýšiť váš predaj. Vytvorím texty, ktoré nielen oslovia, ale aj jasne predstavia výhody vašich produktov a presvedčia zákazníkov ku kúpe.

 

Čo ponúkam: 

  • Písanie popisov produktov: Každý popis bude prispôsobený konkrétnemu produktu a cieľovej skupine. 
  • Popis bude: Zameraný na výhody, vlastnosti a funkcie produktu. Bude obsahovať kľúčové slová pre SEO, aby váš e-shop získal lepšiu viditeľnosť vo vyhľadávačoch.
  •  

    Cena za jeden popisok na cca 150 a viac slov je 8€. V prípade väčšieho počtu popiskov sa vieme dohodnúť na výhodnom cenovom balíčku.

     

     

     

    Inštrukcie

  • Pošlite mi názvy produktov, na ktoré potrebujete popisy, spolu s ich detailnými špecifikáciami.
  • Uveďte, či máte špecifické požiadavky na štýl textu (formálny, neformálny, technický).
  • Ak máte určité kľúčové slová na SEO optimalizáciu, prosím, pošlite ich.
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahoj! Volám sa Adriana a slová sú mojím svetom. Od malička ma fascinovali príbehy, ktoré sa ukrývajú medzi riadkami kníh, a dnes sa práca s textom stala mojou vášňou. Písanie a úprava textov sú pre mňa nielen prácou, ale aj zábavou, pri ktorej sa cítim ako ryba vo vode. Či už potrebujete kreatívny blog o najnovších trendoch v móde, inšpiratívny článok o zdravom životnom štýle, alebo precízne popisky na sociálne siete o finančných či ekologických témach, som tu pre vás. S radosťou sa ponorím do rôznych tém – od umenia, športu, varenia až po záhradkárstvo a všetko medzi tým. Okrem písania sa venujem aj úprave a korektúre textov, takže gramatika a štylistika sú u mňa v bezpečných rukách. Každý text, ktorý prejde mojimi rukami, bude čitateľsky príjemný, pútavý a bezchybný. Nezáleží na tom, či ide o dlhý blog, alebo krátky reklamný text – každý detail je dôležitý! Rada vám pomôžem premeniť vaše myšlienky na skvelé texty, ktoré zaujmú a pritiahnu pozornosť. Teším sa na našu spoluprácu!

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 30. 9. 2024
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0