placeholder

Kategórie

Gramatická korektúra a štylistická úprava slovenských textov

profile icon
Digi_D
placeholder
placeholder
(77)
offline

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Napísali ste referát, diplomovú prácu, opis produktov v vašom firemnom katalógu, e-knihu, článok na blog či iný typ textu a potrebujete ho pred uverejnením “prečesať” a skorigovať po gramatickej, štylistickej či predtlačovej stránke?

Ste tu správne. Aké stupne má dôkladná korektúra textu?

Textová korektúra v 3 formách/ leveloch

  1. Jazyková/ gramatická korektúra (oprava pravopisu, nahradenie nespisovných slov a čechizmov, oprava a doplnenie diakritických znamienok, správne skloňovanie, písanie odrážok či správne použitie času.)
  2. Štylistická korektúra (správny slovosled, výber vhodných slov a správna skladba viet v dokumente, aby boli texty ľahko čitateľné, dobre zrozumiteľné a prehľadné. )
  3. Predtlačová korektúra ( preklepy, chýbajúce písmená)

Cena je uvedená za 1 normostranu ( štandardizovaná strana s 1800 znakmi textu)

Inštrukcie

Pre plynulosť  a efektívne odvedenie práce, si pred zahájením odkomunikujeme:

  1. Kontaktujte ma prosím v správe na upresnenie rozsahu prác a následného vytvorenia objednávky na mieru
  2. Preposlanie textov, ktoré si vyžadujú korektúru
  3. Akékoľvek iné požiadavky či informácie, ktoré považujete pre finalizáciu za nosné
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Poznajú ma ako kreatívnu, všestrannú, ale zároveň pragmatickú dušu. Študovala som u nás na Slovensku na UKF psychológiu, filozofiu v Nitre a neskôr v NYC na NYAID, interiérový dizajn. Dlhé roky som pracovala v zahraničí pre značky ako Calvin Klein a Tommy Hilfiger v oblasti vizuálneho predaja a marketingu. K absolútnemu šťastiu mi stačí môj milovaný domov, šálka čaju a dobrá kniha. Ale niekoľkokrát do roka ma nájdeš aj na "vandrovke" na masovo neprebádaných, menej komerčných miestach doma či vo svete. V mojom portfóliu nájdeš služby, ktoré využívam na pravidelnej báze pre seba a svojich klientov. Napr. z offline sféry si ma môžeš najať na vizuálnu prípravu nehnuteľnosti tzv. HOMEstaging, z online sféry na služby ako vytváranie contentu a vizuálov (nie len) pre Tvoje "storíčka" na soc. sieťach, posterov, letákov, katalógov , ingfografík či vytvorenie unikátnych vizuálov pre Vašu značku ako LOGO, vizitky, plagáty/certifikáty, etikety/vinety, svadobné oznámenia, logá či vtipné odkazy na látkové/papierové tašky či tričká a mikiny a mnohé iné. Vitaj srdečne vo svete mojich služieb a budem rada keď sa v nich pre svoje napredovanie a podnikanie nájdeš a oslovíš ma. Určite nájdeme spoločnú reč. Budem sa tešiť.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 1. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0