placeholder

Kategórie

Vytvorím PRO životopis na mieru ktorý Ti zariadi pozvanie na pohovor

profile icon
Digi_D
placeholder
placeholder
(75)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €
15,00 €

Popis

Rozhodli ste sa zmeniť zamestnanie a ste si vedomí, že konkurencia na trhu práce je neúprosná. Ukážte ešte pred prvým stretnutím, že ste iný, že ste lepší ako ostatní uchádzači. “Odrovnajte” personalistov či  Vášho budúceho šéfa a nedajte im žiadnu šancu, aby Vás na pohovor nepozvali.  Vytvorím Vám viac ako PROFESIONÁLNY životopis s unikátnym grafickým vizuálom, ktorý sadne na mieru oboru a profesii, ktorú chcete získať. 

V cene je zahrnuté

  1. Možnosť vlastnej voľby z desiatok PROFI vypracovaných vizualizácií Vami zvolenej kategórie:

A/ Business Platinum  

B/ Business Diamond 

C/ Business Creativ 

D/ Golden Standard 

+TIP: Odporúčame zvoliť kategóriu podľa charakteru pozície, o ktorú sa uchádzate.

     2. Komplexné grafické spracovanie Vášho životopisu s fotkou

     3. Preposlanie v pdf verzii

Inštrukcie

Pre plynulý a profesionálny postup si odkomunikujeme:

  1. Preposlanie stručných bodov s potrebnými informáciami o Vašom vzdelaní, pracovných skúsenostiach ai.
  2. Foto, ktoré chcete mať v CV
  3. Vašu voľbu kategórie formy CV po mojom preposlaní
  4. Ďalšie info, ktoré sú pre Vás dôležité

POZOR: všetky informácie slúžia výhradne na zhotovenie Vášho životopisu, nebudú poskytované 3. stranám a po odovzdaní objednávky budú skartované/vymazané.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Poznajú ma ako kreatívnu, všestrannú, ale zároveň pragmatickú dušu. Študovala som u nás na Slovensku na UKF psychológiu, filozofiu v Nitre a neskôr v NYC na NYAID, interiérový dizajn. Dlhé roky som pracovala v zahraničí pre značky ako Calvin Klein a Tommy Hilfiger v oblasti vizuálneho predaja a marketingu. K absolútnemu šťastiu mi stačí môj milovaný domov, šálka čaju a dobrá kniha. Ale niekoľkokrát do roka ma nájdeš aj na "vandrovke" na masovo neprebádaných, menej komerčných miestach doma či vo svete. V mojom portfóliu nájdeš služby, ktoré využívam na pravidelnej báze pre seba a svojich klientov. Napr. z offline sféry si ma môžeš najať na vizuálnu prípravu nehnuteľnosti tzv. HOMEstaging, z online sféry na služby ako vytváranie contentu a vizuálov (nie len) pre Tvoje "storíčka" na soc. sieťach, posterov, letákov, katalógov , ingfografík či vytvorenie unikátnych vizuálov pre Vašu značku ako LOGO, vizitky, plagáty/certifikáty, etikety/vinety, svadobné oznámenia, logá či vtipné odkazy na látkové/papierové tašky či tričká a mikiny a mnohé iné. Vitaj srdečne vo svete mojich služieb a budem rada keď sa v nich pre svoje napredovanie a podnikanie nájdeš a oslovíš ma. Určite nájdeme spoločnú reč. Budem sa tešiť.

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 1. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0