placeholder

Kategórie

Vkladanie produktov na handmade portály

profile icon
byZuZi
(1)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €

Popis

Radi tvoríte šperky, hračky, oblečenie alebo čokoľvek iné, ale nebaví vás administratíva, ktorú predaj cez internet obnáša? Chceli by ste sa aspoň určitej časti tejto práce zbaviť? V tom prípade ste správne. Vložím vaše produkty na akýkoľvek slovenský alebo český handmade portál (Sashe, Fler a pod.), prípadne na váš eshop, ak ho máte cez wordpress. 
 

POZOR!

Uvedený cena je za jeden vložený produkt na maximálne 2 predajné kanály. 

Inštrukcie

Čo budem od vás potrebovať:

  • základný popis výrobku ( tj. veľkosť, cena, zloženie/materiál a pod.), pokiaľ má obsahovať aj popis výrobku niečo konkrétnejšie je potrebné upresniť, v opačnom prípade mi dávate v samotnom popise voľnú ruku
  • fotografie 
  • prístupové údaje k danému predajnému kanálu
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Popri mojej práci helpdesk admina sa venujem svojmu webu a svojej vlastnej značke, pod ktorou tvorím šperky a doplnky nie len pre ženy z nepravých perál a čipiek. Zaoberám sa písaním článkov v oblasti módy, beauty, umenia či lokálnej tvorby. Taktiež ma zaujímajú aktuálne trendy v oblasti sociálnych sietí ako napr. instagram, tiktok či facebook. Sú to aktivity, ktorým sa vo svojom voľnom čase venujem skoro na dennej báze. Som človek, ktorý sa zaujíma o zvieratá, recykláciu, rôzne lokálne trhy, či udalosti a mnoho ďalšieho. Chcem podporovať domáci trh resp. lokálnych tvorcov a dizajnérov, skvelé nápady šikovných ľudí a svojim spôsobom byť toho súčasťou. Stojí taktiež za menším projektom Bloger Bazar, ktorý zabezpečuje trochu iný formát bazáru na aký sme na Slovensku zvyknutí.

    aktívne objednávky 1
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 4. 8. 2022
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0