placeholder

Kategórie

vkladanie tovaru na shoptet/wordpress

profile icon
byZuZi
offline

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Máte svoj vlastný eshop ale nebaví vás administratíva, ktorú predaj cez internet obnáša? Chceli by ste sa aspoň určitej časti tejto práce zbaviť? V tom prípade ste správne. Vložím vaše produkty na váš eshop, ak ho máte cez shoptet alebo wordpress. 
 

POZOR!

Uvedený cena je za jeden vložený produkt. Od 100 produktov vyššie je cena výhodnejšia 3€/produkt.

Inštrukcie

Čo budem od vás potrebovať:

  • základný popis výrobku ( tj. veľkosť, cena, zloženie/materiál a pod.), pokiaľ má obsahovať aj popis výrobku niečo konkrétnejšie je potrebné upresniť, v opačnom prípade mi dávate v samotnom popise voľnú ruku
  • prístupové údaje potrebné pre vkladanie produktov k danému eshopu
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Popri mojej práci helpdesk admina sa venujem svojmu webu a svojej vlastnej značke, pod ktorou tvorím šperky a doplnky nie len pre ženy z nepravých perál a čipiek. Zaoberám sa písaním článkov v oblasti módy, beauty, umenia či lokálnej tvorby. Taktiež ma zaujímajú aktuálne trendy v oblasti sociálnych sietí ako napr. instagram, tiktok či facebook. Sú to aktivity, ktorým sa vo svojom voľnom čase venujem skoro na dennej báze. Som človek, ktorý sa zaujíma o zvieratá, recykláciu, rôzne lokálne trhy, či udalosti a mnoho ďalšieho. Chcem podporovať domáci trh resp. lokálnych tvorcov a dizajnérov, skvelé nápady šikovných ľudí a svojim spôsobom byť toho súčasťou. Stojí taktiež za menším projektom Bloger Bazar, ktorý zabezpečuje trochu iný formát bazáru na aký sme na Slovensku zvyknutí.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 4. 8. 2022
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0