placeholder

Kategórie

Vytvorím pre Teba jedinečnú Facebookovú stránku

Prehľad

Cena100,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Chceš mať vlastnú úchvatnú Facebookovú stránku, no nemáš čas na jej správu? Neboj sa, som tu pre teba! Ponúkam ti individuálny prístup k vytvoreniu a správe tvojej stránky, aby si sa mohol/a sústrediť na to, čo je pre teba skutočne dôležité.

Čo ťa čaká:

Jedinečný Dizajn Stránky: Vytvorím pre teba štýlový a profesionálny dizajn, ktorý bude reflektovať tvoju osobnosť alebo tvoj biznis.

???? Obsah na 30 Dní Dopredu: Pripravím pre teba obsah, ktorý bude oslovovať tvoju cieľovú skupinu. Nemusíš sa starať o každodenné príspevky, ja to za teba zvládnem!

???? Grafika S Čarovným Dotykom: Každý príspevok bude doplnený o profesionálnu grafiku, ktorá zaujme tvojich sledovateľov.

???? Šetríme Tvoj Čas: Nemusíš sa zaoberať technickými detailami alebo sledovať trendy. To všetko za teba vyriešim ja, aby si sa mohol/a venovať svojej vášni.

Ak chceš, aby tvoja Facebooková stránka vynikala a oslovila správnu cieľovú skupinu, neváhaj a daj mi vedieť. Spoločne vytvoríme niečo úžasné!

Inštrukcie

???? Vytvorím Pre Teba Jedinečnú Facebookovú Stránku! Kontaktuj Ma a Upresníme Tvoje Požiadavky! ???? 

Spolu to dáme!

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

???? Vitaj na mieste, kde sa zábava stretáva s profesionálnym riadením sociálnych médií! ???? Som kreatívny mozog, vášnivá odborníčka na sociálne médiá a architektka obsahu so zmyslom pre humor. Čo môžete od mňa očakávať? Som viac než len obyčajný ,,účtovník" na sociálnych médiách - viem, ako na internet, a pritom udržujem vašu značku v stave "profesionálna".????

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 28. 11. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0

Inzeráty od MedialMalina

Správa Facebookových + Instagramových účtov
profile icon
MedialMalina

Správa Facebookových + Instagramových účtov

do 7 dníod135,00 €
Ja spravím originálny názov pre Vašu firmu
profile icon
MedialMalina

Ja spravím originálny názov pre Vašu firmu

do 1 dňaod10,00 €