placeholder

Kategórie

Ja spravím projekty vzduchotechiky - všetky stupne PD

Prehľad

Cena40,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
100,00 €
15,00 €

Popis

Pred začatím tvorby projektovej dokumentácie vzduchotechniky najskôr zistím všetky požiadavky klienta a premyslím všetky vhodné alternatívy na riešenie daného projektu, aby som vedel vybrať tú najlepšiu. Po získaní všetkých potrebných podkladov od klienta vypracujem návrh koncepcie riešenia, ktorý zahŕňa vypracovanie základného konceptu a predbežné výpočty. Po schválení konceptu pokrčujem vypracovaním detailných výkresov, technickej správy a výkazu výmer. Rozsah dodanej projektovej dokumentácie závisí na stupni PD. Výkresovú dokuemtáciu zhotovujem v programe AUTOCAD v ktorom pracujem viac ako 8 rokov. V prípade záujmu viem za príplatok zabezpečiť aj opečiatkovanie PD autorizačnou pečiatkou a taktiež aj tlač projektovej dokumentácie. Uvedená cena 40€ je hodinová sadzba za tvorbu PD. Cena za opečiatkovenie PD autorizačnou pečiatkou je 100€. Cena za tlač 1ks paré je 15€.  

Inštrukcie

Pre správne zhotovenie projektovej dokumentácie VZT budem potrebovať nasledovné:

  • Stavebné podklady (ARCH) v dwg súbore
  • Ak sa bude riešiť rekonštrukcia/napojenie na existujúce vetvy je potrebné zaslať aj aktuálny výkres VZT v DWG + technickú správu, prípadne ostatné profesie pre lepšiu koordináciu
  • Fotky riešeného priestoru
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Volám sa Filip Záhorský a pracujem ako projektant v oblasti TZB (technické zariadenia budov). Špecializujem sa na projektovanie vzduchotechniky, no postupne sa zaúčam aj projektovaniu chladenia a vykurovania. Odbor TZB ma zaujal už na strednej škole, kde som prvé dva roky študoval stavebníctvo, a následne som sa špecializoval na odbor TZB. Tento odbor ma natoľko fascinoval, že som sa rozhodol pokračovať v štúdiu na vysokej škole a získať inžiniersky titul v tomto odbore. Štúdium na STU v Bratislave v odbore TZB som úspešne ukončil v júni 2023. Už počas školy som pracoval v rôznych projekčných a realizačných firmách, kde som rozvíjal svoje všeobecné znalosti z oblasti stavebníctva a zdokonaľoval sa v programe AUTOCAD. Najviac ma však zaujala práve vzduchotechnika. Diplomovú prácu som písal na tému "Decentrálne vetranie bytového domu s aplikáciou vetracích jednotiek so spätným získavaním tepla". Po ukončení štúdia som sa začal intenzívne venovať projektovaniu vzduchotechniky a zdokonaľovaniu sa v tejto oblasti. Všetci, ktorí sa venujú projektovaniu, dobre vedia, že je tu stále čo sa učiť a v čom sa zdokonalovať. Každá skúsenosť je cenná, a ako sa hovorí: "Prax robí majstra". Preto, ak potrebujete pomôcť s návrhom vzduchotechniky (či už navrhnúť, vypočítať, zakresliť...), prípadne máte veľa práce a potrabujete odbremeniť od práce, som tu pre vás. Robím projekty na všetky stupne projektovej dokumentácie. Ak sa vám moja ponuka páči, budem rád, ak ma budete kontaktovať.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 10. 7. 2024
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0