placeholder

Kategórie

Prezi - prezentácia

profile icon
z3h1nk0
(3)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €
10,00 €
20,00 €
30,00 €

Popis

Oživte Vaše Prezentácie s Kreatívnym Dotykom v Prezi!

Hľadáte spôsob, ako dodať vašim prezentáciám nový, zaujímavý rozmer? Ponúkam jedinečnú príležitosť vytvoriť prezentácie, ktoré vyčnú z obvyklého a zanechajú nezabudnuteľný dojem na vašich poslucháčoch. S mojou profesionálnou službou v oblasti tvorby prezentácií v Prezi, môžete očakávať dynamiku, interaktivitu a vizuálnu atraktivitu, ktorá osloví vašu cieľovú skupinu.

 Kreatívne Vizuály: Zapojte svoje publikum pomocou inovatívnych vizuálnych prvkov, ktoré prezentujú váš obsah výrazne a pútavo. Vytvorím pre vás prezentácie, kde každý snímok je jedinečný umelecký zážitok.

 Prispôsobte si svoju prezentáciu: Chcem, aby každá prezentácia odzrkadľovala váš jedinečný štýl a obsah. 

Nezmeškajte príležitosť vystúpiť zo zabehnutých koľají a vytvoriť prezentáciu, ktorá bude nielen informatívna, ale aj nesmierne pútavá. Kontaktujte ma ešte dnes a spoločne vytvoríme prezentáciu, ktorá zostane v mysli vášho publika. 

Inštrukcie

Poslať tému a rozsah :)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj, som mladý chalan, ktorý má vášeň pre tvorbu prezentácií! Mám radosť z každého snímku, každého farbičkového detailu a každej animácie, ktorú môžem vložiť do svojich prezentácií. Baví ma prinášať obsah do života a robiť ho zaujímavým pre moje publikum. Svojou kreativitou v Prezi sa snažím nechať každú prezentáciu vyniknúť. Verím, že vizuálna stránka má silný vplyv, a preto sa snažím vytvárať prezentácie, ktoré nielen informujú, ale aj inšpirujú. Ak hľadáš niekoho, kto ti pomôže oživiť tvoje myšlienky a posunúť tvoje prezentácie na vyššiu úroveň, som tu pre teba. Poďme spolu vytvárať prezentácie, ktoré budú nielen profesionálne, ale aj plné kreativity a zábavy. Teším sa na spoluprácu s tebou!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 13. 7. 2021
hodnotenie 100.00%
predaj 0