placeholder

Kategórie

Vytvorím pútavé príspevky na IG a FB

profile icon
Waerwulf
placeholder
(147)
offline

Prehľad

Cena9,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Zdravím, som Juraj a vytváram pre teba príspevky na sociálne siete (hlavne Instagram a Facebook). :) 

Mám dlhoročné skúsenosti ako copywriter a dizajnér, takže sa môžeš spoľahnúť na 100% kvalitu. Oslov to správne publikum pútavým obsahom a skóruj v digitále už dnes. 

Za menej než rok sa mi na mojom vlastnom vzdelávacom IG účte podarilo získať 10 000 lojálnych sledovateľov. Rovnaký rast ponúkam aj tebe. Okrem toho mám viacero dlhodobých klientov, ktorí sú s mojou prácou nadmieru spokojní. :)

Počas pôsobenia na Instagrame som sa naučil, ako publikovať hodnotný obsah, ktorý zaujme divákov aj algoritmus. Všetko, čo viem, aplikujem na tvoje „socky“. Pomáham ti ich naštartovať a pracujem na tom, aby organicky rástli. 

*cena sa vzťahuje na jeden single-post. V prípade karuselov na IG je cena každého ďalšieho slajdu o euro nižšia ako cena za single-post.

Inštrukcie

Budem od teba potrebovať:

  • meno tvojho profilu na sociálnych sieťach
  • tvoj zámer, s ktorým na sociálne siete prichádzaš
  • informácie o tvojich sledovateľoch (ľahko ich získaš zo štatistík. Ak si s tým nebudeš vedieť rady, pomôžem ti.)
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (16)
    1 / 4
    user
    CERFINANCE
    som spokojný
    user
    Janike
    som spokojný
    user
    Karol77
    som spokojný
    user
    noben
    som spokojný
    user
    noben
    som spokojný

    O predajcovi

    Som chalan z Bratislavy, ktorý sa popri štúdiu venuje tomu, čo ho baví najviac - písaniu a grafickej tvorbe. Inšpiráciu nachádzam v krásnej literatúre, filmoch, výtvarnom umení či prostom sledovaní billboardov cestou na dovolenku. Tradičnej maľbe sa venujem od detstva, digitálnej maľbe som podľahol zhruba pred ôsmimi rokmi. Približne v rovnakom čase som objavil aj svoju záľubu v písaní článkov, poviedok a príbehov, pričom dnes sa špecializujem na písanie prózy, poézie a reklamných článkov a popisov. Nebránim sa však novým výzvam, preto budem rád, ak ma budete kontaktovať s rozličnými, možno aj netradičnými požiadavkami, ktoré by ste si od nikoho iného netrúfli žiadať. Som komunikatívny a naklonený každej spolupráci. Svoju prácu beriem seriózne a nikdy ju neopúšťam, kým nie je hotová podľa najlepšieho vedomia a svedomia.

    aktívne objednávky 1
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 26. 7. 2019
    hodnotenie 100.00%
    predaj 16