placeholder

Kategórie

Navrhnem logo alebo obrázok na logo

profile icon
volcanon
offline

Prehľad

Cena50,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

"Potrebujete profesionálne logo, obrázok pre svoju firmu alebo podnik? Nechajte to na nás! Navrhneme pre vás originálne a kreatívne logo, ktoré vám pomôže zaujať vašich zákazníkov. Naša cena za návrh a vyhotovenie loga je 50 eur, takže si môžete dovoliť mať kvalitné logo aj na začiatku vašej cesty. Kontaktujte nás ešte dnes a zistite viac o našich službách!"

Inštrukcie

Do správy mi napíšete informácie o vašej firme alebo podniku, čím sa vaša firma zaoberá, názov firmy alebo podniku, ako si predstavujete vaše logo, aké farby by mali byť použité vo vašom loge alebo obrázku, ak chcete len obrázok.

Po obdržaní všetkých informácií,  ja vám navrhnem dve logá z ktorých si môžete vybrať ktoré sa vám bude páčiť, ak sa vám nebude žiadne páčiť navrhnem vám dve ďalšie. 

Prikladám pár mojich prác.
 

V prípade že nemáte žiadnu predstavu o tom ako by malo vaše nové logo vyzerať, dajte mi voľnú ruku a ja pre vás vypracujem kreatívny návrh.

 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

"Potrebujete profesionálne logo, obrázok pre svoju firmu alebo podnik? Nechajte to na nás! Navrhneme pre vás originálne a kreatívne logo, ktoré vám pomôže zaujať vašich zákazníkov. Naše ceny za návrh loga sa začínajú už od 50 eur, takže si môžete dovoliť mať kvalitné logo aj na začiatku vašej cesty. Kontaktujte nás ešte dnes a zistite viac o našich službách!"

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 26. 4. 2017
hodnotenie 0.00%
predaj 0