placeholder

Kategórie

Darček na poslednú chvíľu

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Každý z nás to pozná. Milión povinností v práci, v hlave držíme čo všetko treba doma spraviť, čo budeme variť na večeru… A zrazu nás trkne. Veď nám treba darček! 

Narodí sa bábätko, dedko oslavuje jubileum, kamoška má svadbu, sestra má narodeniny… V obchodoch nič neviete nájsť. A preto som tu ja, Vaša záchrana. Vytvorím Vám líniovú ilustráciu podľa fotografií alebo graficky spracujem meno a miery bábätka po narodení, nech majú rodičia krásnu spomienku. Možností je nekonečno, stačí si len vybrať a spraviť obdarovanému radosť. 

Inštrukcie

Pred objednávkou ma prosím kontaktujte aby sme dohodli všetky detaily od rozmerov, farieb až po hotovú ilustráciu.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj, moje meno je Barbora a vyštudovala som krajinné inžinierstvo na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre. Venujem sa jednoduchej grafike, tvorbe vizitiek, pozvánok na rôzne príležitosti, príprave príspevkov na sociálne siete, ale ani zákaznícka podpora mi nie je cudzia. Momentálne pracujem ako virtuálna asistentka popri starostlivosti o moje malé dvojičky. Pomôžem podnikateľom s úlohami, ktoré ich zbytočne brzdia v rozvoji ich firmy. Rada sa s Vami dohodnem na požiadavkách tak, aby ste boli spokojný a mohli sa venovať svojmu podnikaniu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 26. 8. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0