placeholder

Kategórie

Ja spravím administratívne úlohy a správu dokumentácie

Prehľad

Cena6,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Dobrý deň! Ponúkam pomoc s administratívnymi úlohami a správou dokumentácie pre malé firmy, freelancerov alebo jednotlivcov. Mám skúsenosti s organizáciou dokumentov, správou e-mailovej komunikácie a vytváraním základných reportov.

Inštrukcie

 

  • Správa e-mailovej komunikácie: Organizácia prichádzajúcich a odchádzajúcich e-mailov, odpovedanie na štandardné otázky.
  • Organizácia dokumentov: Triedenie a archivovanie dokumentov podľa stanovených kritérií.
  • Vytváranie základných reportov: Príprava jednoduchých prehľadov a reportov na základe poskytnutých údajov.
  • Mám flexibilný prístup k práci a som pripravená sa prispôsobiť vašim potrebám. Moje ceny sú konkurencieschopné a garantom rýchleho a efektívneho dodania. Kontaktujte ma pre viac informácií!

     

    Cena 6€ je určená za hodinu.

    Teším sa na spoluprácu s vami!

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahojte! Som freelancerka so zameraním na niekoľko vecí: transkripcie a prepisy, tvorbu marketingových textov s dôrazom na SEO kľúčové slová, internetové prieskumy a správu dokumentácie. Moja práca je pomáhať podnikateľom a firmám vybudovať silnú online prítomnosť prostredníctvom presných a dobre napísaných textov, ktoré zaujmú a pritiahnu pozornosť. Či už potrebujete previesť audio na text, zlepšiť SEO svojich webstránok alebo spracovať dôležité dáta z internetových prieskumov, som tu, aby som vám pomohla. S radosťou sa pustím do vášho projektu a pomôžem vám dosiahnuť vaše ciele!

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 28. 6. 2024
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0