placeholder

Kategórie

Ja spravím profesionálny pútavý Web dizajn alebo obnovým a vylepším existujúci dizajn Webu

Prehľad

Cena110,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
50,00 €

Popis

Máte predstavu ako by mal vyzerať Váš web ale nie ste zdatný vo web dizajne a grafike? Vďaka mojím zručnostiam môžete mať bez konkurenčný profesionálny dizajn webu presne podľa vašich predstáv. 

V mojej službe je zahrnuté: 

Design úplne nového webu, možná konzultácia pomocou Zoom meetingu, zákaznícka podpora, zmena dizajnu v prípade že by dizajn nevyhovoval vašim požiadavkam, vytvorenie bussines webu, edukačného webu alebo eshopu, dizajn optimalizovaný pre mobilné zariadenia.

Prečo ja ?

Ponúkam Vám kvalitnú prácu, doručenie na čas, plnohodnotný zákaznícky servis a neobmedzené množstvo zmien dizajnu.

 

 

Inštrukcie

V prípade záujmu o moje služby ma neváhajte kontaktovať so všetkými svojimi požiadavkami alebo otázkami. Budem veľmi rád keď sa so mnou podelíte o vaše presné požiadavky ako napríklad: aké  farby by ste chceli mať na Vašom webe alebo aký fond by ste preferovali poprípade mi môžte zaslať rôzne príklady webov ktoré sa Vám páčia. Neváhajte ma kontaktovať buď priamo na jaspravím alebo na mail tomas.melichercik24@gmail.com

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som mladý zanietený freelancer ktorý za každých okolností plní vaše požiadavky a na prvom mieste má spokojnosť zákazníka. Vyznám sa v rôznych smeroch digitálnych technológií ako napríklad dizajn, online marketing, programovanie a mnoho ďaľších. V prípade záujmu o moje služby ma neváhajte kontaktovať veľmi rád Vám pomôžem s vašimi otázkami a budem veľmi rád ak Vám uskutočním vaše predstavy.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 13. 8. 2022
hodnotenie 0.00%
predaj 0