placeholder

Kategórie

Napíšem zaujímavý text alebo obsah na tvoj blog

profile icon
Talima
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Máš rád(a) písanie, ale nemáš čas, inšpiráciu alebo skúsenosti na to, aby si vytvoril(a) kvalitný text alebo blog na akúkoľvek tému? Chceš mať originálny a zaujímavý obsah, ktorý by oslovil tvojich čitateľov, zákazníkov alebo fanúšikov? Potom si na správnom mieste!

Môžem ti pomôcť napísať text alebo blog na akúkoľvek tému, ako sú napríklad cestovanie, zdravie, šport, umenie, technológia, biznis, vzdelávanie, zábava a ďalšie. Môžem ti tiež pomôcť zlepšiť tvoj štýl, gramatiku, štruktúru a formátovanie tvojho textu alebo blogu.

Cena je za hotovú službu , cca 2 normostrany. V cene je zahrnuté aj hľadanie a analyzovanie informácií k danej téme. 

Inštrukcie

Ak máš záujem o moje služby, stačí, že mi pošleš svoju tému, cieľovú skupinu, dĺžku a štýl tvojho textu alebo blogu. Ja sa ti ozvem čo najskôr a spoločne začneme pracovať na tvojom texte alebo blogu na mieru. Nechaj ma, aby som ti pomohol vytvoriť obsah, ktorý by ťa vyzdvihol pred ostatnými. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

…virtuálnou asistentkou som sa rozhodla stať po tom, čo mi klasické zamestnanie neumožnilo dostatočne a v plnej miere realizovať sa a necítila som sa dostatočne ohodnotená. Touto cestou chcem pomôcť ľuďom, podnikateľom, firmám a veľmi zaneprázdneným manažérom ušetriť si svoj čas a peniaze pre seba, rodinu a svoje koníčky. Pretože nepoznám podnikateľa, ktorý by sa nepotešil hodinám voľného času navyše. Môže ich tráviť kdekoľvek, akokoľvek a s kýmkoľvek. Spoločne predchádzame vzniku vyhorenia, a tým ľudom pomáham získať navyše najvzácnejšiu neobnoviteľnú komoditu a tou je čas. Pomôžem vám s úlohami, na ktoré nemáte dostatočné zručnosti, neostáva vám na ne čas, nejdú, alebo sa vám skrátka do toho nechce.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 11. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0