placeholder

Kategórie

Svadobné menu - návrh dizajnu

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €

Popis

Máš predstavu o tom, ako chceš aby vyzeralo tvoje svadobné menu, ale nevieš nájsť vhodný template? Pripravím ti svadobné menu presne podľa tvojich predstáv!

Venujem sa samotnému návrhu vzhľadu svadobného menu - ako v elektronickej podobe (pre zobrazenie na mobile, PC, tablete …) tak aj pre tlač (rovnako viem zabezpečiť za príplatok aj prípadné vytlačenie na požadovaný typ papiera).

Predstavivosti sa medze nekladú - či už chceš “klasiku”, priehľadné pozadie, dvojvrstvové prevedenia… Rada s vami prekonzultujem všetky možnosti. 

Inštrukcie

  1. Po objednaní mi napíš do správy svoji predstavu, ideálne pripoj aj obrázky na inšpiráciu (prípadne ak máš nejaké konkrétne prvky, ktoré chceš aby na oznámení boli).
  2. Rovnako mi pošli textáciu, ktorú na menu chceš mať.
  3. Do 4 dní ti pošlem 2 návrhy menu, spoločne vyberieme ten, ktorý sa ti najviac páči a prostredníctvom možnosti revízie ho “doladíme”.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Pripravím svadobné tlačoviny presne podľa Vašich predstáv! Pod tlačovinami si predstavte nielen pozvánky či oznámenia, ale aj svadobné menu, rôzne druhy programu, nápisy do candy baru, fotokútika, zaujímavé výzvy, kvízy a iné. Všetko v jednom dizajne, aby tlačoviny vytvárali pekný celok.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 18. 7. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0