placeholder

Kategórie

Animované reklamné 2D video + licencia

profile icon
studio2D
placeholder
placeholder
(65)
offline

Prehľad

Cena382,80 €319,00 €bez DPH
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
14,40 €12,00 € bez DPH
70,80 €59,00 € bez DPH
108,00 €90,00 € bez DPH
168,00 €140,00 € bez DPH
42,00 €35,00 € bez DPH

Popis


Koniec nudnému a neefektívnemu marketingu. Skúste svoj produkt/službu odprezentovať formou veselého, vtipného a kreatívneho animovaného (explainer) 2D videa, ktoré dokáže aj zložité veci podat' jednoduchou formou a vybuduje vám brand.

UKÁŽKY mojich posledných prác si môžete prehrat' >> kliknutím na OBRÁZOK VYŠŠIE.


V cene je už komerčná licencia na prenesenie autorských práv a používanie videa vo všetkých marketingových kanáloch (okrem TV).


Cena 319€ je za video do 60 sekúnd. V cene je komerčná licencia v hodnote 100€, vytvorenie obsahu/scenáru na báze psychológie predaja od profi copywritera v hodnote 59€, hudba (vyše 300 skladieb na výber) v hodnote 39€, grafické spracovanie vo FULL HD/1080p a neobmedzené úpravy po dodaní, až kým nebudete na 100% spokojní s výsledkom.


Za príplatok viem zabezpečiť dabing (od 12€ s amatérskym hlasom, až po 59€ profi dabing od známych osobností z rádia/TV a z profi štúdia).

Inštrukcie



Pred objednaním je ideálne, ak ma najprv kontaktujete - požiadate o nezáväznú ponuku a pošlem vám ďalšie ukážky mojej práce (vyše 50 videí) a cenník + ukážky hlasov, a dohodneme sa na dĺžke videa.


Do správy mi tak isto napíšte: 
  • aké dlhé video asi potrebujete,
  • vašu predstavu (môžete to nechať na mňa), 
  • stručne popíšte produkt/službu, ktorú bude video prezentovať
  • a pošlite mi informácie, ktoré by vo videu mali zaznieť. Podl'a toho následne vytvorím s copywriterom dejovú líniu a scenár, v ktorom tieto údaje použijem. Ak už máte pripravený/premyslený obsah videa, môžete mi ho poslať.


  • Priemerné dodanie je do 72 hodín (s dabingom o 1-2 dni dlhšie).
    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (3)
    user

    nikol8102

    som spokojný

    user

    Jkoncek

    Som nadmieru spokojný, kvalitné a rýchle profesionálne spracovanie, pomtná komunikácia. Určite využijem aj na ďalší projekt.

    user

    vedmed

    som spokojný

    O predajcovi

    Ja som Adam a mojou špecializáciou je tvorba animovaných videí a online marketing. Cez animácie pomáham firmám vysvetľovať, ako fungujú ich produkty alebo služby. Vytvorím vám firemné video, ktoré dokonale odprezentuje vaše podnikanie. Niečo o mne... Vyštudoval som marketing na Ekonomickej univerzite v Bratislave, popri škole som 2 roky navštevoval Nexteria Leadership Academy. Už 6 rokov vlastním jednu z najväčších agentúr na SK/CZ trhu, ktorá sa špecializuje na tvorbu reklamných a animovaných videí. Osobne som pracoval na vyše 550 projektoch (ukážky a referencie pošlem na vyžiadanie do správy) a tvoril som aj TV reklamy pre nadnárodné spoločnosti. Mojou silnou stránkou je kreativita a znalosť psychológie predaja, vďaka čomu viem vytvoriť scenár aj grafický obsah videa, ktorý zákazníkov naozaj presvedčí a každý video dopozerá do konca. Ak potrebujete video, ktoré kreatívne a rýchlo odprezentuje, ako vaše produkty/služby fungujú, kto ste, či čo vaša firma robí, neváhajte mi napísať správu.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 18. 1. 2019
    hodnotenie 100.00%
    predaj 3