placeholder

Kategórie

Ja spravím logo na zakázku

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Pri tvorbe loga sa zameriavame na jeho jednoduchosť, zrozumiteľnosť a prezentáciu značky. Navrhujeme logá, ktoré sa ľahko pamätajú a rozpoznávajú, aby pomohli značkám zvýšiť povedomie o svojom podnikaní a vytvoriť si silnú identitu. Zároveň sa snažíme vytvoriť logá, ktoré sú prispôsobivé a univerzálne, aby sa dali použiť v rôznych formátoch a média.

Ak hľadáte profesionálny a kreatívny dizajn loga pre vašu značku, naša služba tvorby loga od Správy sociálnych sietí je tu pre vás. Kontaktujte nás a radi vám pomôžeme vytvoriť logo, ktoré vás bude reprezentovať v digitálnom svete.

Inštrukcie

Od kupujúceho budeme potrebovať:  

- Opis alebo približnú predstavu, ako má logo vyzerať


- Názov loga
- Zámer a činnosť firmy alebo spoločnosti


- Farby, z ktorých sa má logo skladať


- Akékoľvek Vaše iné alebo špeciálne požiadavky a inštrukcie  

Ak nemáte žiadnu predstavu ani nápady ako by malo vaše logo vyzerať, nevadí! Pokojne mi nechajte voľnú ruku.

V cene sú zahrnuté 2 návrhy loga.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Správa Sociálnych Sietí je špecializovaná agentúra, ktorá sa zameriava na efektívne riadenie vašich sociálnych sietí, s cieľom dosiahnuť maximálny dosah a interakciu s vašimi zákazníkmi. Naším poslaním je posilniť vašu značku a zvýšiť jej hodnotu prostredníctvom inovatívnych riešení a kreatívnych stratégií. Prečo si vybrať práve nás? Tím odborníkov: Naše skúsené ruky sú pripravené vám poskytnúť najlepšiu podporu, nech už ide o strategické plánovanie alebo tvorbu obsahu. Prispôsobená stratégia: Uvedomujeme si, že každý klient je jedinečný. Preto navrhneme stratégiu šitú na mieru vašim potrebám a cieľom. Analytika a meranie výsledkov: Neustále sledujeme a analyzujeme údaje z vašich sociálnych médií, aby sme zabezpečili optimálne výsledky a rast. Transparentnosť a komunikácia: Sme váš spoľahlivý partner, ktorý vám poskytne pravidelné správy a aktualizácie o vašom pokroku. Výnimočný zákaznícky servis: Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou. Sme tu pre vás 24/7, aby sme vám poskytli všetku potrebnú pomoc a podporu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 5. 4. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0

Inzeráty od SpravaSocialnychSieti

Ja spravím prezentáciu
profile icon
SpravaSocialnychSieti

Ja spravím prezentáciu

(2)
do 1 dňaod5,00 €
ORIGINÁLNE vizitky na mieru
profile icon
SpravaSocialnychSieti

ORIGINÁLNE vizitky na mieru

do 1 dňaod10,00 €
Ja spravím banner, billboard,
profile icon
SpravaSocialnychSieti

Ja spravím banner, billboard,

do 2 dníod25,00 €