placeholder

Kategórie

PROFI tvorba obsahu a správa sociálnych sietí

Prehľad

Cena146,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Chcete zvýšiť viditeľnosť svojej značky na sociálnych sieťach a získať viac zákazníkov?

Ako certifikovaná social media manažérka som presne tou osobou, ktorú hľadáte. Vďaka mojej kreativite dokážem vytvárať originálny a pútavý obsah, ktorý zaujme vašu cieľovú skupinu a prinesie reálne výsledky. Mám vysokoškolské vzdelanie v oblasti Výživy a hodnotenia kvality potravín, čo mi umožňuje lepšie pochopiť potreby značiek z potravinárskeho sektoru, zdravia a životného štýlu.

Som však flexibilná a prispôsobím sa vašim požiadavkám a vytvorím stratégie šité na mieru, ktoré posilnia váš online profil. So mnou získate nielen správu sociálnych sietí, ale aj strategického partnera, ktorý vám pomôže rásť.

POZOR: Pred objednaním ma kontaktujte do správy a dohodneme sa na počte príspevkov za týždeň, či forme príspevkov (môže to ovplyvniť cenu).

Inštrukcie

V prípade záujmu mi napíšte správu, kde sa dohodneme na konkrétnom počte príspevkov/službách a tým aj na konkrétnej cene, ktorá sa odvíja od toho, čo všetko budete odo mňa, ako od správcu Vašich sociálnych sietí, vyžadovať.

Následne sa dohodneme na zaslaní potrebných špecifikácií - textov, videí, nahrávok, fotiek atď. Rovnako bude potrebný prístup k sociálnym sieťam (IG/FB), predstava o zdieľanom obsahu, informácie o Vašom podnikaní a pod.

Neváhajte ma kontaktovať! 

POZOR: Pred objednaním ma kontaktujte do správy a dohodneme sa na počte príspevkov za týždeň, či forme príspevkov (môže to ovplyvniť cenu).

Cena služby uvedená v inzeráte je za mesiac správy sociálnych sietí.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Niečo málo o mne - volám sa Karolína a po gymnáziu zameranom na jazyky som vyštudovala na STU FCHPT v Bratislave. Problematika mikrobiológie potravín a ich bezpečnosti ma natoľko zaujala, že som sa rozhodla pokračovať v PhD. štúdiu, ktoré som však predčasne ukončila z dôvodu práce na pozícií Hydrobiológa vo vodárenskej spoločnosti. Neskôr ma zaujala tvorba grafík a možnosť spravovania sociálnych sietí, a tak som absolvovala kurz social media managera a naďalej v tejto oblasti pokračujem a rozvíjam sa. Ako social media manažér sa špecializujem na správu a optimalizáciu online prítomnosti značky na rôznych sociálnych platformách. Aktívne sledujem najnovšie trendy a využívam pokročilé analytické nástroje na sledovanie výkonnosti obsahu a jeho optimalizáciu. Zameriavam sa na budovanie silných vzťahov so zákazníkmi, pričom ich angažovanosť zvyšujem prostredníctvom pravidelného zdieľania relevantného, zaujímavého a hodnotného obsahu. Moja práca zahŕňa plánovanie príspevkov, tvorbu grafiky a prípravu videí, aby obsah oslovoval cieľové publikum. Kreatívny prístup ku každému projektu je pre mňa kľúčový pre dosiahnutie úspechu. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 10. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0

Inzeráty od SocialmmKoraline

KREATÍVNA tvorba obsahu a správa sociálnych sietí
profile icon
SocialmmKoraline
placeholder

KREATÍVNA tvorba obsahu a správa sociálnych sietí

do 1 dňaod146,00 €
Vytvorím kreatívne príspevky na FB a IG
profile icon
SocialmmKoraline
placeholder

Vytvorím kreatívne príspevky na FB a IG

do 3 dníod10,00 €