placeholder

Kategórie

PROFI správa IG + FB účtu

profile icon
socialmichaela
placeholder
(1)
offline

Prehľad

Cena147,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1
Dodatočné služby
30,00 €
20,00 €
30,00 €

Popis

Hľadáte kreatívneho a spoľahlivého social media managera s certifikátom? Potom ste na správnom mieste! Volám sa Michaela a som social media manager na voľnej nohe. 

Ponúkam komplexné služby v oblasti správy sociálnych sietí pre firmy a značky.

 Čo máte v cene?  

  • tvorbu obsahu podľa detailnej analýzy vašich followerov,
  • tvorbu profesionálnej grafiky (8 príspevkov a 4 príbehy),
  • kvalitný a rozsiahly popis príspevkov,
  • správu komentárov.
  • Cena je za 1 mesiac.

    POZOR: Zloženie balíka nie je úplne podľa vašich predstáv? Žiadny problém. Pred objednaním ma kontaktujte do správy a dohodneme sa na počte príspevkov za týždeň, či na forme príspevkov (môže to ovplyvniť cenu).

    Inštrukcie

    Chcete, aby som vám pomohla s vašimi sociálnymi sieťami? Skvelé! Aby sme mohli začať, prosím, dodržte nasledovné kroky:

    1. Kontaktujte ma v správe. Pošlite mi správu, v ktorej mi stručne popíšete váš účet. Čomu sa venuje, akú máte predstavu tvorby obsahu a aké témy by ste chceli v príspevkoch preberať.

    2. Poskytnite mi prístup k vašim stránkam. Budem potrebovať prístup k vašim profilom na Instagrame a Facebooku, aby som ich mohla spravovať a publikovať na nich obsah.

    3. Pošlite mi materiály. Ak máte k dispozícii akékoľvek materiály, ktoré by ste chceli, aby som vo vašich príspevkoch použila, pošlite mi ich prosím. Môže ísť o fotografie, videá, nahrávky, logá a podobne.

    Teším sa na spoluprácu s vami! 

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Volám sa Michaela, mám 23 rokov a pracujem ako certifikovaná social media manažérka so zameraním na Facebook a Instagram. Okrem toho študujem marketing, čo mi umožňuje neustále rozširovať svoje znalosti a zručnosti v tejto oblasti. Pomáham firmám efektívne využiť tieto platformy na dosiahnutie obchodných cieľov prostredníctvom návrhu stratégie a tvorby obsahu na sociálnych sieťach. Poskytujem komplexné riešenia, vrátane analýzy vášho cieľového publika, cez tvorbu profi grafiky, až po správu komentárov. Sledujem trendy a sústredím sa na budovanie silného online obrazu značky a zvýšenie interakcie so sledujúcimi. Som kreatívna, inovatívna a pripravená pomôcť vám získať viac zákazníkov prostredníctvom sociálnych sietí.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 4. 6. 2024
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0