placeholder

Kategórie

Exkluzívne Logo na Mieru - Unikátny Dizajn pre Vašu Značku

Prehľad

Cena49,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Hľadáte logo, ktoré zaujme a zanechá trvalý dojem? Ponúkam vám tvorbu profesionálnych log na mieru, ktoré budú dokonale reprezentovať vašu značku.

Moje služby zahŕňajú:

  • Prvotná konzultácia: Spoločne prediskutujeme vaše požiadavky a predstavy, aby som mohla vytvoriť logo, ktoré presne vystihne vašu značku.
  • Kreatívny návrh: Vypracujem 3 originálne návrhy, ktoré budú reflektovať vašu víziu a hodnoty.
  • Unikátny dizajn: Zaručujem jedinečnosť a originalitu každého loga, aby ste sa odlíšili od konkurencie.
  • Prispôsobenie: Logá vytváram na základe vašich preferencií a poskytnem možnosť revízií až do vašej spokojnosti.
  • Rýchle dodanie: Pracujem efektívne a garantujem dodanie v dohodnutom termíne.
  • Formáty: Dodám logo vo všetkých potrebných formátoch(JPG, PNG, PDF, SVG, GIF).
  • Inštrukcie

    Kontaktujte ma: Detaily preberieme v správe o vašej značke, vašich predstavách, farby značky a podobne.

    Návrhy a revízie: Vypracujem niekoľko návrhov loga. Vy si vyberiete ten, ktorý sa vám najviac páči, a môžeme ho podľa vašich pripomienok upraviť.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Volám sa Sandra a som vášnivá social media manažérka so skúsenosťami v oblasti správy sociálnych sietí. Mám za sebou certifikovaný kurz Social Media Academy, ktorý mi poskytol hlboké odborné znalosti a praktické zručnosti potrebné na efektívnu správu a rozvoj vašej online prítomnosti. Čo ponúkam: - Komplexná správa sociálnych sietí: Facebook, Instagram. - Tvorba pútavého obsahu: Kreatívne príspevky, grafiky, videá, príbehy a ďalší multimediálny obsah. - Strategické plánovanie: Tvorba obsahových kalendárov, analýza a reporting výsledkov. - Zvýšenie angažovanosti: Interakcia s vašimi sledovateľmi, odpovedanie na komentáre a správy. - Analytika a optimalizácia: Pravidelné sledovanie a vyhodnocovanie výkonu obsahu, optimalizácia pre lepšie výsledky. - Zákaznícka podpora: Profesionálne riešenie otázok a problémov vašich klientov. - Copywriting: Tvorba kvalitných a pútavých textov, ktoré zaujmú a konvertujú. - Video editing: Úprava a tvorba videí. - Grafický dizajn: Kreatívne grafické návrhy pre vaše príspevky a kampane. - Publikovanie: Efektívne a presné publikovanie obsahu na rôzne platformy. Ak hľadáte spoľahlivého partnera pre správu vašich sociálnych sietí, neváhajte ma kontaktovať. Rada vám pomôžem dosiahnuť vaše ciele a online potenciál.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 2. 7. 2024
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0