placeholder

Kategórie

Navrhnem a nakreslím 2D 3D

profile icon
Plaria
(2)
offline

Prehľad

Cena4,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Navrhnem (2D), nakreslím (2D, 3D) a zariadim byt alebo dom (3D, 4D). Prípadne jednotlivé miestnosti: kúpeľňa, spálňa, obývačka. detská izba, kancelária, altánok a pod. Pripravím architektonickú štúdiu interiéru a exteriéru vášho nového domu/chaty/tiny house. Následne nápady pretavím do realizácie interiéru. Či už plánujete skrášlenie, renováciu alebo výstavbu nového, dokážem pokryť všetky vaše potreby vrátane doplnkov a výroby textilných dekorácií.

Inštrukcie

Plánujete rekonštrukciu domu, bytu, novú kuchyňu, alebo staviate svoj vysnívaný dom? Vaše plány, predstavy a požiadavky spolu prejdeme na stretnutí. Spoznanám predstavy, vkus a o všetko sa postarám.

Po dohode sa pripraví cenová ponuka, cena odráža optimálne riešenie šité na mieru každému projektu: 2D/3D návrh 4 EUR/m2. Návrh zahŕňa 2 alternatívy alebo 2 pripomienky. Pri realizácii konečná cena závisí od náročnosti avšak rešpektuje stanovený rozpočet. Hlavným poslaním je navrh s ohľadom na váš vkus a individuálny životný štýl. Spoločne prejdeme veľa obrázkov, možností, materiály, funkčné vychytávky.

Pripravím návrh podľa požiadavky,  či už oslovíte svojho výrobcu nábytku alebo to necháte na mne, vždy budem nápomocná konzultovať technicko-dizajnové riešenia, poradím pri výbere sedačky, stola či stoličiek, renovácii podlahy, kúpeľne, výmene dverí a návrhu kuchyne. Vďaka dlhoročným skúsenostiam zastrešiím vaše potreby.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(2)
user
broolly
Slecna tu nebola od maja co robi taky predajca na ja spravim
user
broolly
Slecna tu nebola od maja co robi taky predajca na ja spravim

O predajcovi

milujem navrhovanie bytov/domov/kancelárii, je to moje hobby a zároveň viem uvažovať technicky, preto moje návrhy sú aj realizovateľnými. Pri tom všetkom ostro prihliadam na funkčnosť, praktičnosť a detail. Inklinujem k novým moderným veciam do ktorých sa však snažím tiež zakomponovať redizajnované kúsky nábytku alebo doplnkov v duchu: “dávať veciam druhú šancu”. Dizajn považujem za nekonečnú hru, kde možno využiť kreatívnosť, predstavivosť pre vytváranie atmosféry, pohodlia a praktickosti. Každý detail rozhoduje. Neustále sledujem nové trendy, avšak zastávam názor, že dizajn nie je len o trendoch. Je o hľadaní kompromisov. Musí zohľadňovať množstvo faktorov, ako rozpočet, priestor, vkus zákazníka, účel použitia, svetlotechnika, e-technológie, dostupnosť materiálov, bezpečnosť bývania, udržateľnosť a prevádzkové náklady. Študovala som stavebnú školu, čo mi dalo základný technický prehlad nad konštrukciami, stavebnými technológiami, statike. Prevádzkovala som štúdio zákazkového šitia a jedna z činností bola výroba interiérových textílií a čalúnenia. Mám však vyštudovanú tiež ekonómiu a manažment, čo ma posúva v návrhoch a realizáciách na celkom inú úroveň chápania ekonomického aspektu projektu a koordinácie profesií tak, aby všetko do seba zapadlo. Mám zmysel pre detail, praktičnosť a viem z mála vyčarovať veľa, o čom vás rada presvedčím.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 13. 8. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 2