placeholder

Kategórie

návrh letáku

Prehľad

Cena50,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Navrhujem rôzne grafické dizajny na mieru, od vizitky, loga až  po billboard, jednoducho všetko pre firemnú identitu, reklamu, propagáciu a marketing. Po kontaktovaní ti zašlem prvotný návrh od ktorého sa budeme postupne odvíjať. Grafický návrh navrhnem až do úplných detailov, tak aby bol zákazník čo najspokojnejší. Komunikujem profesionálne, milo a ľudsky.  : )

Preto ma neváhaj hneď kontaktovať!


 

Inštrukcie

Návrh grafického dizajnu letáku je za 50 €. V cene je návrh jedného dizajnu, avšak všetko závisí od zákazníkovej potreby. Potrebujem od teba iba stručný popis (predstavu) konkrétneho grafického dizajnu. Najlepšie je keď mi zašleš fotografiu, predlohu tvojej jedinečnej predstavy, prípadne text ktorý chceš mať v danej grafike použitý. Ja ti na základe toho poradím a zašlem prvotný návrh. Preto ma neváhaj hneď kontaktovať!  : )

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj, som grafický dizajnér. S grafickými návrhmi mám bohatú skúsenosť. Robím grafické návrhy už niekoľko rokov pre okolité mestá a firmy. Vytváram rôzne grafiky od vizitky po billboard, jednoducho všetko pre firemnú identitu, reklamu, propagáciu a marketing.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 4. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0