placeholder

Kategórie

Pripravím profesionálne PPC kampane a ich spravovanie

profile icon
Odurik
offline

Prehľad

Cena90,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

PPC online reklama alebo online propagácia umožňuje inzerentom zobrazovať reklamy na Google, Facebooku alebo Skliku. Každá platforma používa iné nástroje na propagáciu. V konečnom dôsledku platíte len za návštevníkov, ktorý k vám prídu do eshopu alebo webového projektu v online prostredí. Návštevníkov si budeme vedieť aj reálne zmerať pomocou rôznych analytických nástrojov ako je Google Analytics. 

Ja vám vytvorím profesionálnu PPC kampaň na vybraných platformách. Alebo ak potrebujete pomôcť so založenímreklamného účtu, jeho správou alebo vytvorením auditu už vášho reklamného účtu. 

Na každú reklamnú sieť si budete musieť objednať službu zvlášť, napríklad ak chcete reklamu na Google Ads a Facebooku.

Inštrukcie

Budem potrebovať poznať váš zámer čo chcete dosiahnuť, vaše reklamné ciele, kde budeme reklamu propagovať, či pripravíme kampaň pre špecifický produkt, alebo službu, alebo budeme propagovať celý web. Na aké publikum budeme potrebovať zacieliť reklamu, kedy sa najlepšie predávajú vaše tovary alebo služby a podobne. A v neposlednom rade budem musieť poznať aj váš eshop alebo webový projekt, ktorý sa bude propagovať.

  1. Zhodnotíme váš eshop alebo webový projekt, či nebude potrebné vykonať z hľadiska UI/UX zmeny alebo SEO zmeny.
  2. Pripravíme analytiku kľúčových slov (ak budeme pripravovať kampaň na Google alebo Sklik), na základe ktorých chceme propagovať tovar/službu alebo celý web.
  3. Vytvoríme nové reklamné prostredie. Ak už nejaké vlastníte budeme používať už vytvorené.
  4. Vytvoríme kampaň, ktorú budeme analyzovať a vyhodnocovať.
  5. Pri kampaniach je potrebné mať pripravené fotografie alebo videá.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Od roku 2019 som sa začal zaujímať o marketing. Pohyboval som sa v oblasti PPC na platformách Google (Ads, Analytics, Looker Studio, Merchant Center) a META. Spolupracoval som s Engerio (Strossle) a neskôr som pracoval aj ako Account manager. Ovládam rôzne CMS systémy. Vytváral som a udržiaval kampane pre väčších aj menších klientov. Konkrétne som pracoval na kampaniach pre Seduo, Deermates, Blanc dental. Okrem toho som sa venoval aj content marketingu pre Hossa family, AZ CAR a ďalších. Na VŠ som sa začal zaujímať aj o dabing, ktorý robím aj doteraz.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 4. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0