placeholder

Kategórie

Produktové fotky aj pre vás

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €
4,00 €

Popis

Ponúkam produktové fotenie, produkty od malých predmetov až po predmety max. do 1 metra. Nefotím veľké autá ani nadrozmerné produkty. Fotografiu viem dodať aj na vami preddefinovanom farebnom pozadí alebo v rámci vopred odsúhlasenej kompozície. V prípade ak máte záujem o viac ako 30ks produktovej fotografie, vieme sa dohodnúť na zvýhodnenej cene 8eur/ks.

Inštrukcie

Aby som sa vedela na vašu predstavu, čo najlepšie naladiť je ideálne popísať vašu predstavu, zaslať text k danému produktu, prípadne mi zaslať inšpiráciu z internetu, ktorá vás oslovila. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Nikoleta. Po dlhoročnej praxi v mediálnej agentúre som odišla na viac násobnú materskú dovolenku, kde mi vznikol priestor naplno sa venovať môjmu hobby - fotografii, videu, písaniu článkov a pod. K fotografii som mala vždy blízko no naplno sa jej venujem posledných 5 rokov. Zo začiatku som sa sústredila na fotenie krajín, ľudí a neskôr som si našla cestu aj k produktovej fotografii. Najviac ma vyposúvala vlastná firma, pre ktorú pravidelne fotím produktové fotky a "moodové" fotografie v ateliéri alebo v outdoor prostredí. Fotografia a kreatívna práca ma baví a napĺňa, čo je mojím hnacím motorom k sebazdokonalovaniu. Okrem fotografovaniu, tvorbe videí a písaniu článkov sa venujem aj správe sociálnych sietí pre slovenské ale aj zahraničné firmy. Ak potrebujete pomôcť či už v konrétnej veci alebo v komplexnejších riešeniach pre vašu firmu, dajte mi vedieť a určite sa nejako dohodneme :) Pre viac inšpirácií pozrite IG profil @wuums.sk, kde sú všetky fotografie, videá ale aj celý social koncept tvorený mnou.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 2. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0