placeholder

Kategórie

Ja spravím 3D vizualizaciu

profile icon
Monka1123
placeholder
(1)
offline

Prehľad

Cena80,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
60,00 €
80,00 €
350,00 €
250,00 €

Popis

Dobrý deň. 


Ponukam prioritne 3D vizualizacie kupelne. Viem plnohodnotne poradit, odporucit rozmiestnenie sanity z funkcneho aj estetickeho hladiska, a tak isto aj po technickej stranke. Samozrejme viem pomoct aj s realizaciou navrhu, zabezpecit vyhodnejsiu cenovu ponuku na vyspecifikovany sortiment a dodanie tovaru. Po dohode viem spracovat  aj vizualizaciu inych priestorov. Mam s touto pracou niekoľko ročné skúsenosti. Základná cena sa vzťahuje na 1 miestnosť. Pri projektovaný viacerých miestností alebo celého domu, cena dohodou v závislosti od m2 a náročnosti požiadaviek.  Na cene sa vždy vieme dohodnúť. Neváhaj mi napísať. 

Inštrukcie

PODORYS: sirka, dlzka, vyska, 
ak su vyklenky, okotovane(vyska od zeme, vyska vyklenku, sirka vyklenku, vzdialenost od rohu)Okno(vyska, sirka, vyska od zeme, vzdialenost od rohu)
Dvere(sirka, vzdialenost od rohu)
Sikminy a ine anomalie ako rovna stena treba tiez zakreslit.
ĎALEJ:  predbeznu predstavu, poziadavky na zariadovacie predmety. Farebna predstava. Umiestnenie kupelne (byt/dom, poschodie/prizemie).

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Mlady clovek s velkymi planmi do buducna. Mam niekolko rocnu prax v kresleni 3D navrhov kupelni a vyhrala som aj dizajnersku sutaz v roku 2014.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 7. 2015
hodnotenie 100.00%
predaj 0