placeholder

Kategórie

Návrh grafických výstupov

profile icon
Mihcaela
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Ponúkam unikátne grafické materiály z akejkoľvek oblasti. :)
Vytvorím pre Vás rôzne grafické výstupy v podobe letákov, plagátov, vizitiek, rollupov, katalógov, brožúr, pohľadníc, kalendárov, firemnej identity, návrh obalu knihy, bannerov, svadobných oznamení,darčekových poukazov alebo jedálnych či nápojových lístkov. Neváhajte ma kontaktovať a zaistite si unikátnu vizuálnu identitu, ktorá podporí Váš predaj. 
Cena 10 €, ktorá je vyššie uvedená je za jeden jednoduchý dizajn. Výsledná suma bude zohľadnená podľa času a náročnosti zákazky, ktorá bude dohodnutá a schválená oboma stranami. Dohoda so zákazníkom a jeho spokojnosť je mojou prioritou. Pred samotnou objednávkou ma prosím najskôr kontaktujte do správy. 
Teším sa na našu spoločnú cestu. :) 

S pozdravom Mihcaela.

Inštrukcie

Vizuálna identita je to, čo robí značku rozoznateľnou od konkurencie a preto je mojou ambíciou zaujať grafickým produktom na prvý pohľad a tým v ľudoch vyvolať ihneď pocit zapamätateľnosti. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Študovala som na Žilinskej univerzite v Žiline v odbore mediamatika a bola som zameraná na vizualizáciu informácií - grafiku. Je to odbor, ktorý ma zaujíma a napĺňa, tak ako aj práca. Momentálne pracujem na vzdelávaní sa v kreslení portrétov ako na papier tak i v digitálnej forme. Veľmi rada uvítam akúkoľvek spoluprácu, pretože tento kreatívny svet je veľký a treba ho celý preskúmať. Moje motto je : "Small steps everyday." Pretože aj malé kroky vedú k veľkým úspechom v akomkoľvek smere. Venujem sa tvorbe loga, letákov, vizitiek, plagátov, katalógov, resp. všetkým tlačovinám a neskôr budem pridávať určite aj spomenuté portréty.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 12. 10. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0