placeholder

Kategórie

Návrh a vizualizácia interiéru

Prehľad

Cena9,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
2,00 €
2,00 €
0,50 €
2,00 €

Popis

Vypracujem vizualizáciu interiéru Vášho bytu či domu. Uvedená cena 9€ je za 1m2 plochy interiéru.

 

Zaoberám sa dizajnom a výrobou zákazkového nábytku a tvorbou vizualizácií interiérov. Pokiaľ nemáte vybrané konkrétne materiály či farby nábytkov/ obkladov/ doplnkov/ podláh, vyberieme ich spoločne. 

Čo za túto cenu dostanete:

  • 5 pohľadov ak sa jedná o jednu miestnosť (z toho jeden zhora), pre každú ďalšiu miestnosť sú to ďalšie 2 pohľady
  • možnosť 3 zmien návrhu, či už to bude dizajn prvkov, materiály, farby, alebo usporiadanie jednotlivých prvkov v priestore
  • Inštrukcie

    Pre tvorbu vizualizácie budem potrebovať: 

  • Pôdorys (ideálne aj s reálnymi fotkami) tých častí interiéru, ktoré budem vizualizovať a ktoré budete chcieť mať na vizualizácii zobrazené (tie do ceny nerátam)
  • Vašu hrubú predstavu o dizajne interiéru, ktorý budem vizualizovať, prípadné referenčné fotky, čo sa Vám páči a čo zase nie, aké farby preferujete a pod., či už sa jedná o nábytky, obklady, osvetlenie, doplnky alebo čokoľvek iné. Na tieto veci sa budem takmer určite dodatočne pýtať, avšak čím viac podkladov, tým lepšie
  • Vaše špecifické požiadavky, či už sú neštandardné alebo pre Vás dôležité a stoja za pripomenutie (napr. kuchyňa bez horných skriniek)
  •  

    Počas tvorby, ešte pred samotným 3D vizualizovaním, Vám pošlem moju pracovnú verziu iba s nábytkom, ktorú môžete pripomienkovať.

    Vizualizácie štandardne posielam v pomere strán 1:1 v rozlíšení 1920 x 1920, pomer strán nie je problém zmeniť podľa potreby.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 25. 6. 2014
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0