placeholder

Kategórie

Ja spravím úpravu bakalárskej/diplomovej/dizertačnej/seminárnej práce Word

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €
20,00 €
10,00 €
20,00 €

Popis

Touto formou Vám ponúkam moju pomoc pri Vašej záverečnej práci. Spravím Vám titulnú stranu, automatický obsah kapitol, obsah/zoznam obrázkov, tabuliek a grafov, štýly nadpisov a textov, odseky a medzery, číslovanie strán. Všetko bude podľa smernice Vami navštevovanej školy. Prípadné veci navyše so mnou ľahko môžete komunikovať.

Cena sa odvíja od typu práce a Vami zvoleného času:
Bakalárska práca (cca 30-50 normostrán) - 20€
Diplomová práca (cca 70-90 normostrán) - 30€
Dizertačná práca (Do 120 normostrán) - 40€
Habilitačné práce nemám dostatočné skúsenosti.
Klasicky dodané do 7 dní, ak potrebujete do 24/48h tak si túto požiadavku zvoľte pri nákupe

Inštrukcie

Budem potrebovať Váš najviac aktuálny text Vašej práce vo Worde spolu s verziou Wordu, v ktorom ste písali. Požiadavky a všetky úkony, ktoré potrebujete na práci vykonať. Smernicu alebo názov Vašej školy, poprípade fakulty pre usmernenia na písanie záverečných prác (každá škola môže mať drobné rozdiely a zmeny) poprípade odporúčania Vášho školiteľa. Pri objednávke si zvoľte svoju prácu + termín dodania, základná cena 20€ je na bakalársku prácu do 7 dní.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Dobrý deň, 3D grafike som sa venoval už posledných 9 rokov no iba posledné 3+ roky v tom aj pracujem profesionálne pre menšiu firmu, kde vytváram produkty klientov v 3D formáte pre použitie v reklamách, katalógoch alebo na ich web stránkach. Prišiel som si sem rozšíriť obzory a získať nové možnosti a skúsenosti. Pri každej kúpe sa vždy pokúsim vyhovieť, no nie všetko bude vždy možné. Som tu registrovaný už dlhšie, ale zapojiť sa do predaja začínam až teraz 10/2024.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 21. 6. 2016
hodnotenie 0.00%
predaj 0