placeholder

Kategórie

Zarábajúci web na mieru v systéme WORDPRESS

profile icon
Michaell
placeholder
placeholder
(38)
offline

Prehľad

Cena1000,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Vytvoríme Vám web stránku, ktorá bude privádzať nových zákazníkov a zarábať. Zabezpečíme, aby sa zobrazovala vo výsledkoch vyhľadávania na prvej strane.

 

Tvorba webu od nás v tomto balíku obsahuje základnú SEO optimalizáciu. Následne je možné prejsť na mesačnú SEO správu, vďaka ktorej Vás dostaneme na popredné priečky v Google vyhľadávaní pre kľúčové slová, ktoré sú pre Vás zaujímavé. SEO je dlhodobý proces a nie je možné vidieť výsledky už za jednu noc.

 

Taktiež urobíme web tak, aby bol atraktívny a potenciálny zákazníci Vás chceli kontaktovať, či už telefonicky alebo emailom.

 

Vďaka kombinácii pekného, zaujímavého dizajnu a psychologických faktorov, ktoré používame pri tvorbe web stránok bude mať Váš web vyšší konverzný pomer, tým pádom viac zákazníkov pre Váš biznis.

 

Ak máte záujem, vieme si dohodnúť priateľskú konzultáciu, kde Vám všetko podrobne vysvetlím a zodpoviem všetky Vaše otázky.

Inštrukcie

Starú webstránku. (ak už nejakú máte)
Texty, ktoré chcete mať na stránke.
Obrázky, ktoré chcete na stránke (môžem dodať aj ja).
Približnú predstavu ohľadom dizajnu.
Chuť spolupracovať.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Michal a naša firma sa venuje profesionálne tvorbe grafiky, aplikácií a webových riešení. Ak potrebujete vytvoriť profesionálny e-shop, webstránku alebo aplikáciu na mieru, ktorá zaujme, určite nám napíšte. Ponúkame kompletné riešenia pre firmy aj jednotlivcov, ktoré podporia predaje a viditeľnosť. Neváhajte nás kontaktovať.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 17. 11. 2016
hodnotenie 94.74%
predaj 0