placeholder

Kategórie

Ja spravím kvalitný text, článok, tlačovú správu, PR konzultáciu

placeholder

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
50,00 €

Popis

S čím vám pomôžem?

 

  • Napíšem vám kvalitnú tlačovú správu, článok, reportáž, tlačoviny, pripravím obsah na web či nahrám rozhovor, odmoderujem podcast alebo podujatie.
  • Ak sa potrebujete zorientovať v mediálnom svete, pripraviť sa na mediálny výstup v televízii, rádiu, podcaste alebo chcete mať nastavenú krízovú komunikáciu, ste na správnej adrese.
  • Základná cena je 20 eur/hodinu v prípade tvorby textu či základného PR.

    Som kreatívna, samostatná, aktívna a spoľahlivá. Mikrofonický hlas a humanitné vzdelanie prepájam v práci s desaťročnými skúsenosťami z nahrávania a tvorby obsahu v médiách a neziskovom sektore. Verím, že empatickou komunikáciou posúvame veci vpred. 

    Ukážky práce: 

    stovky uverejnených rozhlasových príspevkov z práce redaktorky a moderátorky RTVS, Rádia Slovensko: https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/aktualne-rubriky/164789/skladame-skusku-dospelosti

    podcast: https://open.spotify.com/episode/2dr8ZToCxji2vmakHOqZ5n

    PR a tlačové správy : https://www.charitaba.sk/media/

    Inštrukcie

    Prosím informujte ma vopred o tom, čo potrebujete, akú máte predstavu a dohodneme sa na podmienkach spolupráce. Som ústretová a férová. 

    VŽDY, aj v prípade konzultácie či požiadavky na prípravu k mediálnemu výstupu, ku školeniu zamestnanca či tímu alebo ak ide o väčší projekt vám zašlem cenovú ponuku a budete o všetkom jasne informovaný. 

    Teším sa na kreatívnu spoluprácu, ktorá prinesie vášmu projektu odborný a pútavý produkt/výstup.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Milujem hudbu, podcasty a prácu so zvukom, tvorbu obsahu a písanie. Som vyštudovaná žurnalistka s desaťročnou praxou v médiách. Už počas štúdia VŠ som absolvovala množstvo stáží v médiách, pracovné začiatky som absolvovala v spravodajstve, Rádiožurnále Slovenského rozhlasu. Vášeň k nahrávaniu reportáží, rozhovorov a príspevkov som rozvíjala na publicistickom oddelení Rádia Slovensko. Posledné roky som pracovala v neziskovom sektore v oblasti PR, príprava tlačových správ, moderovanie podcastov či vedenie rozhovorov k aktuálnym témam nie sú pre mňa problém. Absolvovala som niekoľko komunikačných kurzov, vrátane dabingového. Citlivé vnímanie zvuku, melódie, celkovej atmosféry v hudobných nahrávkach som získala aj vďaka štúdiu hudby v odbore hra na husliach. Som kreatívna, empatická a spoľahlivá. Zakladám si na faktoch, informácie overujem, idem do hĺbky, som detailistka.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 17. 9. 2024
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0