placeholder

Kategórie

Dizajn kúpeľne na mieru-AKCIOVÁ CENA NA JÚL

profile icon
Lesko.dominika
placeholder
placeholder
(102)
offline

Prehľad

Cena290,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1
Dodatočné služby
25,00 €
20,00 €
10,00 €
1,00 €

Popis

Snívate o lepšej a krajšej kúpeľni, ktorá by bol pre Vás špeciálna či reprezentatívna v novostavbe, alebo pri prerábke nehnuteľnosti, ale neviete ako zariadiť  priestor čo najlepšie, skombinovať farby , obklady či popasovať sa s funkčnosťou priestoru? Každý z nás rieši túto problematiku aspoň raz a hlavne v priestore, kde trávime každý deň. Preto, by bola škoda nevyužiť služby dizajnéra pre dokonale zladený a funkčný priestor,  ako neskôr zistiť, že veci mohli byť  oveľa lepšie :)

Cena 290€/ priestor do 15m2

ZAHRNUTÉ: 

  1. Konzultácia a poradenstvo
  2. Úprava dispozície
  3. 2D rozmiestnenie zariaďovacích predmetov v pôdoryse
  4. Výber povrchových úprav, dekorov, podláh, obkladov , sanity
  5. Zoznam nábytkových solitérov a materiálov použitých v návrhu (linky na predajcov, podľa aktuálneho trhu) nábytok, podlahy, obklady, svietidla..
  6. 2 kolá úprav a korekcií
  7. 3D snímky interiéru vo Full-HD až 4K
  8. 4-10ks Snímok z navrhovanej miestnosti
  9. PDF súhrn priestoru

Inštrukcie

 

  1. Po dodaní pôdorysu nezáväzne vypracovanie CP na mieru.
  2. Čas a dodanie záleží podľa náročnosti priestoru, veľkosti priestoru Vašich požiadaviek a  vyťaženosti.
     
  • Nákres - Okótovaný Pôdorys
  • Okótovanie vody a elektriny
  • Špecifikácia predstavy a požiadaviek daného priestoru
  • Foto interiéru ak už existuje
  • Obrázky na inšpiráciu/ akú máte predstavu o budúcom priestore
  • Štýl
  •  

     

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Zdravím Vás, ak ste sa dostali na tento profil a hľadáte pre svoj interiér SKÚSENOSTI a JEDINEČNOSŤ! Som vyštudovaná so zameraním na interiérový dizajn , reklamu a propagáciu. Tomuto povolaniu interiérového dizajnéra sa venujem na maximum už viac ako 6 rokov. Riešených viac ako 300+ interiérov a projektov celých domov, bytov ,obchodných priestorov, ale aj spoluprác so slovenskými či zahraničnými firmami, no taktiež aj návrhy pre propagačné potreby či developerov. Zameriavam sa na rôzne štýly interiérov a trendov vo svete. Či už je to svetlý interiér s prírodnými materiálmi, alebo moderný minimalizmus/maximalizmus s použitím tmavších farieb. Ako dizajnér vyhľadávam nove veci pričom milujem jedinečnosť s čo najlepším využitím interiéru. Prečo sa uspokojovať so zaužívaným, keď môžete mať niečo výnimočné? Dajte svojmu apartmánu/interiéru charizmu, ktorú si zaslúži, takú ktorá vypovedá o Vás samých. Koniec koncov jedinečný dizajn pre Váš interiér vzniká na základe požiadaviek aké máte - ste to Vy! Pre viac info. ma kontaktujte v správe. Pri návrhu väčších priestorov je ideálne začať 6-8 mesiacov pred realizáciou a s čo najväčším predstihom. Pre vytvorenie dizajnu, ak máte dom vo výstavbe je najlepší čas práve teraz. Teším sa na spoluprácu! ✌

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 9. 8. 2018
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0