placeholder

Kategórie

Quiet book

profile icon
latky.kvet
offline

Prehľad

Cena110,00 €
Doručenie do50 dní
Poštovné3,00 €
Počet(10 na sklade)
1
Dodatočné služby
22,00 €

Popis


Ručne šitá, 5stranová látková knižka plná interaktívnych aktivít. Tieto knižky vyrábam z bavlny a pevného filcu a obsahujú množstvo rôznych prvkov, ako sú zapínania, suché zipsy, gombíky, stužky, korálky a iné, ktoré podporujú jemnú motoriku, zmyslový rozvoj a logické myslenie dietaťa. Knižka je vhodná pre deti od 1 roka. Je to krásny darček na prvé narodeniny. 

 

Obsahuje malé časti, preto musí byť dieťa vždy pod dozorom dospelej osoby.

Neodporúča sa prať, iba čistiť vlhkou handričkou
 
Rozmer: 22 x 22cm

Inštrukcie


Čo budem od Vás potrebovať- Počet strán (2 strany = 1 list, cena knihy sa odvíja od počtu strán) Meno dieťatka (dievčatko/chlapček) Vek, je nutné ešte prebrať detaily

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Katarína, som mamina na materskej a s láskou vytváram jedinečné, ručne šité látkové knižky (quiet book), ktoré prinášajú radosť najmenším čitateľom. Inšpiráciu čerpám z prírody, detských príbehov a fantázie, aby som vytvorila produkty, ktoré podnecujú zvedavosť a podporujú rozvoj jemnej motoriky a zmyslového vnímania detí. Používam iba kvalitné a bezpečné materiály, aby boli knižky vhodné aj pre najmenšie detičky. Verím, že moje knižky prinesú úsmev na tvár vašim deťom a stanú sa obľúbenou súčasťou ich detstva.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 7. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0