placeholder

Kategórie

Jednoduchú a modernú webovú stránku

profile icon
Jozike11
offline

Prehľad

Cena40,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Ponúkam tvorbu jednoduchej a modernej webovej stránky s responzívnym dizajnom pre mobilné rozhranie. Stránku sa snažím čo najviac optimalizovať aj po stránke SEO, tak aby ju vyhľadávače odporúčali čo najviac. Webová stránka v tejto cenovej relácii je jednoduchý web, ktorý navrhnem ako napríklad stránka s ďalšími podstránkami pre Vašu reštauráciu, malý obchod a podobne. Pomôžem Vám taktiež aj s výberom lacného web hostingu a nahodením stránky na hosting. V prípade spokojnosti sa následne môžem starať o Váš web a v prípade akýchkoľvek úprav v budúcnosti vyhoviem.

Inštrukcie

Skontaktuje sa so mnou prostredníctvom správy, kde sa dohodneme na ďalších detailoch práce a zhrnieme si Vaše požiadavky ako by mala webová stránka vyzerať.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som vysokoškolským študentom so zameraním na IT. Tvorbe webových stránok sa venujem už niekoľko rokov a ponúkam služby tvorby webových stránok pre malé a stredné podniky, osobné blogy či portfóliá. Vytváram moderné, responzívne a rýchle weby, ktoré sú optimalizované pre vyhľadávače (SEO) a prispôsobené potrebám klienta. Moje služby zahŕňajú: Responzívny dizajn prispôsobený mobilným zariadeniam SEO optimalizácia pre lepšie umiestnenie vo vyhľadávačoch Rýchle načítanie stránok Integrácia kontaktných formulárov, map a ďalších funkcií Pravidelná údržba a aktualizácia webov Prečo si vybrať moje služby? Každý projekt je pre mňa výzvou, ktorú riešim individuálne a s maximálnym dôrazom na detail. Mojím cieľom je vytvoriť web, ktorý nielen dobre vyzerá, ale zároveň efektívne slúži vašim cieľom a zákazníkom. Neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 23. 9. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0