placeholder

Kategórie

SPRÁVA SOCIÁLNYCH SIETÍ

placeholder

Prehľad

Cena300,00 €
Doručenie do29 dní
Počet
1

Popis

Hľadáte odborníka na správu sociálnych sietí?

Vstúpte do sveta úspechu s mojou odbornou správou vašich sociálnych sietí! Ako skúsený social media manager prinášam jedinečnú kombináciu kreativity, stratégií a analytických schopností, ktoré transformujú vášu online prítomnosť na magnet pre zákazníkov.

Prečo som tou najlepšou voľbou?

1. Personalizovaný prístup: Každý klient je pre mňa jedinečný. Vaša značka dostane individuálnu pozornosť, ktorá zabezpečí autentické a relevantné stratégie.

2. Kreatívny obsah: Vytváram pútavý a originálny obsah, ktorý zaujme sledovateľov a povzbudí ich k interakcii. Od vizuálov po texty - každý prvok je premyslený a zameraný na váš cieľ.

3. Stratégia na mieru: Analyzujem trh, konkurenciu, trendy a tvorím efektívnu stratégiu.

 

Cena zahŕňa:
- mesačný plán
- 10 postov
- 6 stories
- 4 reels
- popisy
- správa komentárov

Inštrukcie

Pred objednaním služby, ma prosím kontaktujte.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Vitajte na mojom profile! Volám sa Jaroslav a som odborník na správu sociálnych sietí a tvorbu reklám. S mojimi skúsenosťami v digitálnom marketingu vám pomôžem získať maximálne výsledky z vašich sociálnych platforiem. Dokážem vytvoriť presne cielené kampane, ktoré prilákajú nových zákazníkov a zvýšia angažovanosť vašej značky. Moje služby zahŕňajú: Správa sociálnych sietí: Od tvorby obsahu po plánovanie a analytiku – všetko čo potrebujete pre úspech na platformách ako Facebook, Instagram, LinkedIn a ďalšie. Tvorenie reklám: Účinné a kreatívne kampane, ktoré oslovia vašu cieľovú skupinu a posunú váš biznis na novú úroveň. Analýza a reporting: Detailné správy a analýzy, aby ste mali vždy prehľad o výkonnosti vašich kampaní. Som tu, aby som vám pomohol získať konkurenčnú výhodu a dosiahnuť vaše obchodné ciele. Teším sa na spoluprácu! Prečo si vybrať práve mňa? Individuálny prístup ku každému klientovi Vysoká kvalita služieb a dodržiavanie termínov Neustále sledovanie a implementácia najnovších trendov a stratégií Neváhajte ma kontaktovať a začnime spolu tvoriť úspech na sociálnych sieťach ešte dnes!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 16. 6. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0