placeholder

Kategórie

Kreslím detské príbehy podľa predlohy

profile icon
Janka.Kiss
offline

Prehľad

Cena35,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1

Popis

Podľa predlohy, alebo len písomnej osnovy nakreslím príbeh, kompozíciu, s postavičkami, okolím, predmetmi a atmosférou. Kresbička, príbeh je určná pre deti ako učebná, zábavná alebo kresebná predloha.
Ponuka sa vhťahuje na fromát A4, dve postavičky, prostredie, príroda, rôzne predmety v okolí do 10ks. 
Technika digitálnej maľby - vektor alebo bitmapa.

Pre iné formáty a rôznorodosť kresby si prosím vyžiadajte cenovú ponuku.
Fotobankové kresby, ktoré si môže každý stiahnuť a používať nie sú originálne, ľahko sa môže stať, že ich použije aj vaša konkurencia. A cenovo sa pohybujú od 9,- Eur za obrázok bez prostredia.
Osobitý štýl za férovú cenu nájdete len u mňa :). Na vyžiadanie vyhotovím aj série kresieb.

Inštrukcie

Akékoľvek zdroje, fotky, škica, scany…

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj :), som ilustrátorka, výtvarníčka a umelecká dizajnérka. Kresbu som študovala na vysokej škole výtvarných umení, kreslím ručne, ceruzkou, digitálne. Kreslím buď vektory alebo bitmapy. Tvorím charakterový dizajn, rozprávkové, filmové, fantázijné kresby pre animácie, knihy, publikácie, plagáty. Ručne kreslené etikety, plagáty, obálky kníh, kresby na tričká alebo propagačné materiály. Ovládam perspektívu, stavbu ľudského tela, proporčnú štylizáciu, charakterový dizajn, rôzne techniky tieňovania. Ak potrebujete nakresliť niečo špecifické, osobité, ručne a precízne spracované, hľadáte originalitu pred generovanými umelými kresbami, som pre vás tým správnym partnerom pre váš projekt. Napíšte mi a určite sa dohodneme. Krásny tvorivý deň praje Jana :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 8. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0