placeholder

Kategórie

Svadobný zasadací poriadok

profile icon
jablko
placeholder
placeholder
placeholder
(109)
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €

Popis

Graficky spracujem svadobný zasadací poriadok, ktorý očarí svadobných hostí a v neposlednom rade im pomôže nájsť miesto k svadobnému stolu.

Dajte Vášmu špeciálnemu dňu nový šmrnc aj vďaka originálnej grafike, ktorá bude ladiť s výzdobou a bude ušitá na mieru Vašich požiadaviek :) 

Páčia sa Vám florálne motívy, štýl art deco, jednoduchý minimalizmus, alebo akýkoľvek iný štýl? 

Oznámenia a pozvánky pripravím podľa Vašich predstáv. 

Vašej svadbe tak dajte originálny nádych vďaka profesionálnemu grafickému spracovaniu

Inštrukcie

Budem od Vás potrebovať predstavu o pozvánke, respektíve štýl aký si predstavujete. Pri tvorbe taktiež budem potrebovať poznať rozmery formátu, ak v tom nemáte jasno poradím Vám :)

Samozrejme budem potrebovať aj zoznam všetkých mien a stolov, ktoré by mala grafika obsahovať.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Zdravím, volám sa Tomáš a grafike sa aktívne venujem od roku 2014. Mám za sebou stredoškolské a vysokoškolské vzdelanie v oblastí médií a komunikácie, množstvo spoluprác a spokojných klientov. Na mojom profile nájdete širokú ponuku grafických služieb. Primárne sa venujem grafike v digitálnom prostredí ako sú bannery, grafiky pre sociálne siete a newslettre. Výnimkou nie sú ani tlačoviny – letáky, plagáty, vizitky, billboardy a iné veľkoplošné tlačoviny. Svoje služby však ponúkam aj v ostatných oblastiach grafického dizajnu. Môžete odo mňa očakávať serióznu spoluprácu, efektívnu komunikáciu a v neposlednom rade kvalitnú grafiku, ktorá pomôže predávať. Ak už potrebujete čokoľvek zo sveta grafiky neváhajte ma kontaktovať a spoločne pre Vás nájdeme vhodné riešenie :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 25. 4. 2014
hodnotenie 100.00%
predaj 0