placeholder

Kategórie

Preklad slovenčina - chorvátčina/srbčina a opačne

Prehľad

Cena8,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Robím neúradné preklady e-shopov, webov, podmienok používania, blogových článkov a marketingových materiálov. Mojou primárnou prácou je online marketing, prekladmi si len privyrábam, viem ale spraviť kvalitný SEO preklad - tak aby Váš web, alebo články obsahovali všetky potrebné kľúčové slová v cieľovom jazyku.

Za sebou mám 10+ preložených online (hlavne e-commerce) projektov z Česka a Slovenska, rád pomôžem aj Vám. Preferujem dlhodobú spoluprácu, ale preložím aj jednorázové projekty.

Cena je za normostranu, teda za 1800 znakov, vrátane medzier.

Inštrukcie

Ak máte k dispozícii materiál na preklad, kľudne mi ho hneď pošlite, tak Vám rýchlejšie vytvorím cenovú ponuku a ohlásim termín dodania. Môže byť v hocijakom formáte, len nie PDF.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Aktuálne mojou primárnou prácou je online marketing, ale ešte zo študentských čias (už skoro 10 rokov) si privyrábam aj prekladaním. Pochádzam zo Srbska zo zmiešanej chorvátsko-slovenskej rodiny a zo slovenskej dediny v Srbsku. Svoje jazykové znalosti som predsa nezískal len narodením, ale dlhoročným používaním jazykov pri štúdiu a práci. Prekladám hlavne SEO články, weby, eshopy a všetko spojené s e-commerce, ale ako študent som prekladal aj diplomové práce, knihy a iné typy akademických textov. Mám stálych klientov z ČR (eshopi), pre ktorých robím preklady do slovenského, chorvátskeho a srbského jazyka, ale rád si nájdem aj projekty navyše. Vyhľadať si ma môžete aj na LinkedIne. Jazyky, v ktorých pracujem: EN, SR, HR, CZ, SK

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 4. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0