Ja spravím prevádzkový poriadok pre prevádzku sauny
Prehľad
Popis
Vypracujem profesionálny prevádzkový poriadok spracovaný podľa Vyhlášky MZ SR č. 554/2007 Z. z. o podrobnostiach a požiadavkách na zariadenia starostlivosti o ľudské telo.
Inštrukcie
Identifikačné údaje prevádzkovateľa
Druh a spôsob poskytovania služieb,
Podmienky prevádzky a zásady ochrany zdravia zákazníkov a zamestnancov
Spôsob skladovania a manipulácie s bielizňou
Frekvencia upratovania
Spôsob nakladania s odpadom
O predajcovi
Ahojte, ponúkam profesionálne služby v oblasti správnej výrobnej praxe, sanitačného poriadku. Tomuto odboru sa venujem profesionálne 7 rokov. Ponúkam vypracovanie kompletnej dokumentácie nielen pre Gastro sektor, ale aj pre iné prevádzky. Biznis plánom sa venujem 12 rokov a ponúkam biznis plány nielen pre UPSVaR, ale aj pre Cudzineckú políciu, sro, a.s., pre dobrovoľných platcov DPH a pod. Teším sa na spoluprácu :)
Inzeráty od hixar86
Ja spravím prezentáciu v PowerPointe
Pracujem s certifikovaným programom.
Ja spravím prezentáciu v PowerPointe
Ja spravím Podnikateľský plán
Rozhodli ste sa podnikať a potrebujete predložiť podnikateľský plán kvôli dotáciám, pre ÚPSVaR alebo na získanie úveru z banky. Máte problém, že si s ním neviete poradiť a neviete ako na to?
Napíš mi a ja Vám ušetrím tvoj drahocenný čas aj peniaze.
Vypracujem Vám profesionálny podnikateľský plán s kompletnou štruktúrou, či už pre ÚPSVaR alebo pre banku k získaniu úveru na podnikanie s finančnou analýzou na 4 roky.
Stranové rozhranie - 20 strán s prílohami.
Podnikateľský plán môže byť z rôznych oblastí, nielen pre živnostníkov, ale aj právnické osoby.
Ponúkam precíznosť, profesionalitu.
Ja spravím Podnikateľský plán
Ja spravím HACCP projekt na Vašu prevádzku
HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín.
H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie
A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie
C – critical – kritický
C – control – rozhodujúci, kontrolný
P – points – body
Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať:
1. Príručka HACCP
2. Hygienicko - sanitačný poriadok
3. Prevádzkový poriadok