placeholder

Kategórie

Profesionálny Reklamný Banner

Prehľad

Cena29,99 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
9,99 €

Popis

Ponúkame vám profesionálny dizajn reklamného banneru za bezkonkurenčnú cenu 29.99€. S nami môžete očakávať kvalitný a atraktívny dizajn ktorý bude vystihovať esenciu vášho podnikania a pomôže vám predať váš produkt alebo službu.

Prečo si vybrať náš reklamný banner:

Špičkový Grafický Dizajn: Naši talentovaní dizajnéri majú široké skúsenosti v tvorbe bannerov. Váš banner bude nielen pekný, ale aj efektívny v prenášaní vašej správy.

Cenovo Prístupné Možnosti: Sme presvedčení, že kvalitný dizajn by mal byť dostupný pre každého. Naša cena 29.99€ ktorá vám umožní získať profesionálny banner bez nákladových prekážok.

Prispôsobiteľnosť: Každé podnikanie je jedinečné, a preto pristupujeme k nášmu dizajnu individuálne. Zaručujeme flexibilitu a prispôsobenie banneru podľa vašich potrieb.

Rýchly a Jednoduchý Proces: Nájdete v inštrukciách.

Dajte nám príležitosť priblížiť vaše podnikanie svetu.
V cene je návrh jedného profesionálneho reklamného banneru.

Inštrukcie

Napíšte nám vašu predstavu bannera, informácie ktoré majú byť na banneri a pošlite nám vaše logo.
Ak nemáte určitú predstavu alebo nemáte logo napíšte nám a dohodneme sa.

Tešíme sa na spoluprácu s vami v Grafickej Harmónii!

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(2)
user
Stulko18
som spokojný
user
elrosa
Maximálna spokojnosť. Logo je moderné, nadčasové. Komunikácia a prístup grafika top! Odporúčam. Ďakujem :)

O predajcovi

Grafická Harmónia je tím skúsených grafikov spojených jedným poslaním - vytvárať vizuálny príbeh, ktorý rezonuje s klientmi po celom svete. Naši tvorcovia s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti grafického dizajnu nielen na medzinárodnej úrovni, ale aj na pôde Slovenska, združujú svoju kreativitu a odbornosť pod značkou Grafická Harmónia. Sme tím, ktorý si zakladá na vyváženosti estetiky, funkcionality a výrazného identifikovateľného dizajnu. Naše skúsenosti v zahraničí nám poskytli bohatý inšpiračný základ, ktorý kombinujeme s lokálnymi prvkami a aktuálnymi trendmi na Slovensku. V Grafickej Harmónii veríme, že každý projekt je jedinečný príbeh, ktorý vyžaduje osobitý prístup. Naši grafici majú nie len schopnosť precízne interpretovať potreby klientov, ale aj schopnosť vytvárať vizuálne koncepty, ktoré presahujú očakávania. S nami nie je len grafický dizajn, je to príbeh vytvorený s láskou a harmóniou.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 21. 1. 2024
hodnotenie 100.00%
predaj 2